Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool van Bioré | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn huid op de juiste manier kunnen verzorgen. Deze week testte ik de Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool van Bioré. Ben je benieuwd naar deze cleanser? Lees dan zeker even mee.

De Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool van Bioré is een dagelijks zuiverende cleanser, oftewel een reiniger, op basis van Rose Quartz en houtskool. De Rose Quartz + Houtskool is de nieuwste lijn van Bioré. Deze Rose Quartz + Houtskool Cleanser zou de huid diep reinigen, de poriën zuiveren en de huid energie geven. De cleanser is verrijkt met natuurlijk houtskool, wat bekend staat om het vermogen om onzuiverheden uit de huid op te nemen en te verwijderen. Je kan deze cleanser voor €9,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je jouw gezicht nat. Pomp de cleanser op je hand en verdeel het over je gezicht. Masseer de cleanser goed in. Hierdoor gaat het schuimen. Na het in masseren spoel je dit af. Voor het beste resultaat gebruik je de cleanser dagelijks.

Werkt de cleanser?

De cleanser heeft een roze kleur en heeft een licht glitter. In eerste instantie ruikt deze cleanser naar rozen. Wanneer je de cleanser in de huid masseert, ruikt de cleanser naar munt.

De cleanser zit in een handige flacon met een pompje. Hierdoor gebruik je niet te veel product en komt er ook geen water in de flacon.

De cleanser is niet te lopen maar is ook zeker niet gelachtig. Ik neem me voor dat de Diepe porie cleanser met houtskool van Bioré meer een gel was dan deze cleanser. Je kan de cleanser makkelijk verdelen over je handen en over je gezicht. De cleanser spoelt zeker niet snel weg als je hem onder de douche gebruikt (ik gebruik de cleanser altijd tijdens het douchen).

Bij het aanbrengen voelt de cleanser in eerste instantie heel aangenaam aan. Daarna begint de huid lichtjes te tintelen en fris aan te voelen door de menthol die aanwezig is in de cleanser. Persoonlijk vind ik dit een aangenaam gevoel. Ik kan begrijpen dat niet iedereen dit een aangenaam gevoel vind. Doordat de cleanser je huid doet tintelen en fris doet aanvoelen, geeft dit het gevoel dat het iets doet met je huid. De cleanser is daarnaast ook makkelijk te verwijderen.

Ik heb zeker wel het gevoel dat de cleanser iets doet met mijn huid. Het oppervlakkig vuil is zeker verwijdert. Daarnaast heb ik ook het gevoel dat de cleanser dode huidcellen verwijdert en dat ik net iets minder mee-eters heb. Wel merk ik dat ik soms last heb van droge plekjes op mijn huid, maar deze zijn er zeker niet elke dag.

Over het algemeen ben ik tevreden over deze cleanser. De cleanser maakt mijn gezicht oppervlakkig maar ook net iets dieper proper. Ook zit de cleanser in een handige flacon, heeft het een lekker geur en is hij aangenaam bij het aanbrengen en verwijderen.

Je kan deze cleanser voor €9,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT EEN GEKREGEN PRODUCT.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit product wel opgestuurd van Bioré, maar er stond geen verplichting tegenover. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Zuiverende Cleanser met Rose Quartz + Houtskool van Bioré | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s