Dragon Fruit Peel-Off Masker van Kruidvat Originals | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Dragon Fruit Peel-Off Masker van Kruidvat Originals. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Dragon Fruit Peel-Off Masker van Kruidvat Originals zou dode huidcellen verwijderen en intensief verfrissen. Het masker is gemaakt van drakenfruit en zou zorgen voor een schone en zachte huid. Drakenfruit staat bekend om de verzorgende en huidconditionerende eigenschappen. Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan dit masker meerdere keren gebruiken.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker gelijkmatig aan op de huid en laat 15 à 20 minuten inwerken. Trek het masker nadien van het gezicht en spoel de restjes af.

Werkt het masker?

Wanneer je het masker uit de tube duwt, heeft een transparante roze kleur. Wanneer je het masker aanbrengt op je gezicht is het volledig transparant. Het roze valt weg tegen mijn huidskleur. Het masker heeft een vrij zoete geur. Het ruikt werkelijk naar dragon fruit, of dat idee wilt men je geven. Daarnaast ruikt het ook vrij sterk naar alcohol. Niet onlogisch, aangezien dit het tweede product is op de ingrediëntenlijst.

Het masker is vrij stroperig, wat typisch is aan een peel-off masker. Toch is het masker vrij makkelijk aan te brengen op het gezicht. Je kan zelfs makkelijk een vrij dunne laag aanbrengen op het gezicht.

Wanneer het masker aangebracht is, geeft het zeker en vast een fris gevoel. Doordat je een vrij dunne laag kan aanbrengen op het gezicht, kan het masker ook relatief snel opdrogen en is het makkelijk te verwijderen van het gezicht.

Ik heb het gevoel dat er zeker en vast wel dode huidcellen verwijdert worden van mijn gezicht. Toch heb ik al maskers gebruikt waar er meer dode huidcellen verwijdert worden. Ook heb ik het gevoel dat het masker mijn huid niet heel goed verzorgt, wat jammer is. Ik heb het gevoel dat ik de dag nadien iets meer mee-eters en zelfs puistjes krijg. Wel geloof ik dat het andere huidtypes wel kan verzorgen.

Over het algemeen ben ik niet tevreden over het effect van het masker op mijn huid. Dit verschilt natuurlijk van huidtype tot huidtype. Wel brengt het masker heel makkelijk aan en kan je het makkelijk verwijderen. Hier ben ik zeker tevreden over. Op dat vlak kan ik het masker aanraden.

Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s