The Ritual of Hammam Voedende conditioner van Rituals | Review

Omdat mijn haar een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn haar op verschillende manieren kunnen verzorgen. Voor Kerst kreeg ik een conditioner van Rituals. Deze week testte ik de voedende conditioner uit de lijn The Ritual of Hammam van Rituals uit. Ben je benieuwd naar deze conditioner? Lees dan zeker even mee.

De conditioner van Rituals die ik kreeg voor Kerst is de voedende conditioner uit de lijn The Ritual of Hammam. Deze conditioner zou een verzorgende, voedende ultragransconditioner zijn. Het zou zorgen voor glad, handelbaar en glanzend haar. De conditioner heeft de geur van rozemarijn en eucalyptus. Je kan deze conditioner voor €9,50 in de winkels of hier op de site van Rituals vinden.

Werkt de conditioner?

De voedende conditioner van Rituals heeft een witte kleur. De conditioner heeft een vrij zoete, maar ook frisse geur. De conditioner heeft werkelijk een eucalyptusgeur.

De conditioner is vrij lopend qua textuur voor een conditioner te zijn. Hierdoor is het makkelijk om de conditioner aan te brengen.

Mijn haar is makkelijk te doorkammen na het wassen. Mijn haar lijkt ook wel zeer gevoed bij het gebruiken van deze conditioner. Mijn haar voelt ook zeer zacht aan. Ook blijft mijn haar lekker naar eucalyptus ruiken.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze conditioner.

Je kan deze voedende conditioner uit de lijn The Ritual of Hammam voor €9,50 in de winkels of hier op de site van Rituals vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “The Ritual of Hammam Voedende conditioner van Rituals | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s