Aloë Calm Sheet Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Aloë Calm Sheet Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Aloë Calm Sheet Mask van The Body Shop is verrijkt met komkommerextract en biologische aloë vera. Het masker zou ervoor zorgen dat de droge, gevoelige huid gehydrateerd word en zou een kalmerend effect hebben. Daarnaast zou dit masker ook zorgen voor een zachte en gladde huid. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker uit en breng het aan op het gezicht. Verwijder na 15 minuten het masker en masseer het resterende vocht en heilzame stoffen in de huid. Voor het beste resultaat kan je dit masker combineren met andere producten uit de Aloe-lijn.

Werkt het masker?

Net zoals de andere sheet masks van The Body Shop heeft dit Aloë Calm Sheet Mask een witte kleur. Ook heeft dit masker een vrij goede vorm. Het masker is zeker niet te kleine voor mijn gezicht, maar is zeker ook niet te groot. De ogen, neus en mond staan in verhouding op de juiste plaats. Wel zijn de oog- en mondopeningen in verhoudingen wat klein. Het masker heeft een subtiele geur van aloë vera.

In het masker is er voldoende serum aanwezig. Het masker voelt dus zeker niet droog aan. Daarnaast lekt het masker ook niet.

Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid zeker wel hydrateert, verzorgd en glad maakt. Ook heb ik het gevoel dat het mijn huid kalmeert. Omwille van een verkoudheid had ik bijvoorbeeld droge en gevoelige plekjes onder mijn neus. Deze plekjes voelde nadien beter en minder gevoelig aan.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Ik zou het masker zeker eens opnieuw kopen als ik last heb van een droge huid.

Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Aloë Calm Sheet Mask van The Body Shop | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s