Pink Glitter Peel Off Mask van Kruidvat | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Pink Glitter Peel Off Mask van Kruidvat. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Pink Glitter Peel Off Mask van Kruivat zou zorgen voor een stralende en sprankelende huid. Daarnaast zorgt dit masker ook voor een zachte en schone huid. Dit omdat het peel off mask de dode huidcellen en het vuil verwijdert. Dit masker zou een fruitige geur van frambozen hebben en zou ook glitters bevatten. In de verpakking zijn twee maskers aanwezig. Je kan dit masker voor €0,89 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht. Breng vervolgens een dunne laag gelijkmatig op je gezichts aan. Vermijd de gevoelige huid rond je ogen en mond. Trek na 10 tot 15 minuten het masker van de boven- en zijkanten voorzichtig naar het midden van je gezicht. Spoel eventuele resten met lauwwarm water af. Gebruik het masker maximaal drie keer per week.

Pink Glitter Peel Off Mask van Kruidvat

Werkt het masker?

Het Pink Glitter Peel Off Mask van Kruidvat is een rooskleurig, transparant masker. Het masker bevat geen glitters. Het masker heeft een lichte zoete geur van framboos, maar ruikt lichtjes chemisch.

Net zoals de meeste peel off maskers, is dit Pink Glitter Peel Off Mask vrij stroperig. Toch is het masker relatief makkelijk aan te brengen. Het masker droogt niet te snel op waardoor je het makkelijk kan aanbrengen op de huid. Ook is er voldoende masker aanwezig om heel de huid te bedekken.

Het masker heeft zeker 10 minuten nodig om op te drogen. Op plekken waar het masker dikker is aangebracht, heeft het masker meer dan 15 minuten nodig om op te drogen.

Het geeft geen lastig of pijnlijk gevoel om het masker te verwijderen.

Ik heb niet het gevoel dat het masker dode huidcellen of vuil verwijdert. Wel heb ik het gevoel dat mijn huid min of meer glad aanvoelt. Ik heb ook wel het gevoel dat het masker een stralend effect geeft.

Prijs/kwaliteit ben ik zeer tevreden over dit masker en kan ik dit masker ook aanraden.

Je kan dit masker voor €0,89 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s