Hydrating Water Infusions Shower Gel van Original Source | Review

Een tijdje geleden won ik op Instagram shower gels van Original Source. Omdat ik het merk en dus ook de douchegels nog nooit heb gebruikt, ben ik zeer benieuwd naar deze douchegels. Ben jij ook benieuwd? Lees dan zeker even mee.

De douchegels die ik ontving zijn de Hydrating Water Infusion Shower Gels van Original Source. Ik ontving drie flacons van 250 ml met de geuren Grapefruit & Mint, Apple & Melon en Pineapple & Lemon Zest. De douchegels zijn 100% natuurlijk en vegan. Deze douchegels hydarteren de huid en zorgen voor een gezonde huid. Je kan de douchegels voor €2,99 hier (Grapefruit & Mint), hier (Apple & Melon) en hier (Pineapple & Lemon Zest) vinden.

Hydrating Water Infusions Shower Gel van Original Source

Mijn ervaring

De douchegels hebben een felle geur. De douchegels ruiken werkelijk naar de soorten fruit die beschreven staan op de verpakking. De douchegel met de geur Apple & Melon ruikt dus werkelijk naar appel en meloen. De geuren van deze douchegels zijn niet chemisch. Na het douchen blijf je naar de geur van de douchegel ruiken.

De douchegels hebben de textuur van een gel (niet van vloeibare zeep). Ze voelen fris aan bij gebruik. De douchegels zijn transparant, maar hebben ook lichtjes de kleur van de flacon.

De douchegels schuimen niet hard, maar geven je wel een proper gevoel. Ik heb niet fel het gevoel dat ze de huid hydrateren.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze douchegels.

Je kan de douchegels voor €2,99 hier (Grapefruit & Mint), hier (Apple & Melon) en hier (Pineapple & Lemon Zest) vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Hydrating Water Infusions Shower Gel van Original Source | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s