Rudolph Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten. Bij Hema heeft men een speciale winter- en kerstcollectie aan verzorgingsproducten. Uit deze winter- en kerstcollectie testte ik deze week het Rudolph Sheet Mask. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Rudolph Sheet Mask van Hema is een sheet masker met de print van een rendier. Het sheet masker is verrijkt met komkommer- en groene thee-extract. Het masker zou je huid verzachten hydrateren en een droge winterhuid tegen gaan. Doordat het masker het gezicht van een rendier heeft, is het ook tof om er selfies mee te maken of plezier te hebben met vrienden. Je kan dit masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 10 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Net zoals de andere dieren sheet maskers van Hema, kloppen de verhoudingen van de vorm van het masker niet. Naar mijn gevoel zijn de delen aan de wangen te klein, is het deel aan het voorhoofd te groot en kloppen de openingen van de ogen en de mond niet helemaal. Ook lijkt het masker niet zeer fel op een rendier of op rudoph, buiten de hoorntjes die lichtjes geprint zijn en de rode neus die is geprint. Toch vind ik het een grappig masker om aan te brengen. Het sheet masker is wel gemaakt uit een stevig doekje dat niet snel zou scheuren. Ik heb het idee dat de vorige dierenmaskers gemaakt waren uit een soepeler doekje dat misschien ook wel sneller kan scheuren.

Het masker heeft een subtiele theeachtige geur en ruikt zeker niet chemisch.

Net zoals de andere dierenmaskers, is het sheet masker verfrissend wanneer je het aanbrengt.

Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid zeker wel verzacht en tijdelijk hydrateert.

Over het algemeen ben ik tevreden over het rudolph sheet mask van Hema. Het masker heeft een goede werking op mijn huid en is verfrissend. Ook heeft een aangename geur en is het wel grappig om er een selfie mee te maken. Jammer dat de verhoudingen van de vorm nog niet helemaal kloppen. Hier moet Hema nog aan werken.

Je kan dit masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Rudolph Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s