Deze producten heb ik in november en december opgebruikt

Net zoals elke maand, heb ik tijdens de maand december enkele beauty- en verzorgingsproducten opgebruikt. Aan het eind van de maand november lijstte ik nog niet op wat ik tijdens de maand november had opgebruikt. In dit blogbericht vind je terug wat ik tijdens de maanden november en december heb opgebruikt. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even mee.

 • Repair & Targeted Care Shampoo en 2 Conditioners van Nivea

Deze maand gebruikte ik twee conditioners en één shampoo van Nivea op. Wie me al langer volgt, weet dat Repair & Targeted Care één van mijn favoriete lijnen is. Je kan de Repair & Targeted Care Shampoo hier op de site bol.com vinden. Je kan de Repair & Targeted Care Conditioner hier op de site bol.com vinden

Repair & Targeted Care Shampoos en Conditioner van Nivea

 • Marula Oil Shampoo van Beaver

In november gebruikte ik ook de Marula Oil Shampoo van Beaver op. Ik schreef er een review over. Deze review kan je hier lezen.

Marula Oil Shampoo van Beaver

 • To The Rescue Shampoo van Noughty

Tijdens de maand november gebruikte ik ook een flesje To The Rescue Shampoo van Noughty op. Ook over deze shampoo schreef ik een review en deze kan je hier lezen.Je kan deze shampoo voor €7,99 hier op de site van DI Beauty&Care vinden.

To The Rescue Shampoo van Noughty

 • Almond Body Scrub van Hema

In oktober testte ik de Almond Body Scrub en de Almond Body Lotion van Hema en ik ben hier zeker wel fan van. De body scrub gebruikte ik eind november op. Je kan mijn review over deze body scrub en body lotion hier lezen. Je kan de Almond Body scrub voor €4,25 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Almond Body Scrub en Almond Body Lotion van Hema

 • Schuimende douchegel met rozengeur van Hema

In november gebruikte ik ook de schuimende douchegel met rozengeur van Hema op. Hier kan je mijn review over deze schuimende douchegel vinden. Je kan deze douchegel voor €2,5 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Schuimende douchegel met rozengeur van Hema

 • First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher

In de maand december testte ik de First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher. Ik gebruikte deze douchegel ook tijdens de maand december op. Je kan mijn review over deze shower gel hier vinden. Je kan deze douchegel voor €1,95 in de winkels of hier op de van Yves Rocher vinden (zolang de voorraad strekt).

First Snowflakes Bath & Shower Gel van Yves Rocher

 • First Snowflakes Bath Bomb van Yves Rocher

Met kerstmis kreeg ik een bath bomb van Yves Rocher cadeau. Deze bath bomb had ook de geur First Snowflakes. De bath bomb heeft dezelfde zoete amandel geur als de shower gel. De bath bomb blijft lekker lang oplossen in badwater. Ik ben zeker wel fan van deze bath bomb. Deze bath bomb kan je voor €4,95 hier op de site van Yves Rocher vinden (zolang de voorrad strekt).

First Snowflakes Bath Bomb van Yves Rocher

 • Lippenbalsem van Mildeen

Ooit kocht ik een lippenbalsem van Mildeen (Aldi-merk) aan en deze lippenbalsem voelde deze maand uitgedroogd aan. Over het algemeen is dit een goede en neutrale lippenbalsem.

Lippenbalsem van Mildeen

 • Eve’s Cherry Lipscrub van Lush

Afgelopen maanden gebruikte ik ook een lipscrub van Lush op. Dit was de smaak Eve’s Cherry, en komt uit de Valentijnscollectie. Deze lipscrub is momenteel niet op voorraad maar de lip scrubs kan je alvast hier op de site van Lush vinden.

Eve's Cherry Lipscrub van Lush

 • PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier

In december gebruikte ik ook de PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier op. Ik testte deze gezichtsreiniging al in september uit maar ik maakte deze pas op in december. Deze reiniger gaat dus lang mee. Je kan mijn review hier lezen.  Je kan deze gezichtsreiniging van Garnier voor €6,89 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat. Je kan deze gezichtsreiniging ook voor €8,99 hier op de site bol.com vinden.

PureActive Charcoal 3 in 1 Gezichtsreiniging van Garnier

 • Voetenmasker van Hema

In december testte ik ook een voetenmasker van Hema. De review over dit voetenmasker kan je hier lezen. Alle voetverzorging van Hema vind je hier op de site van Hema.

Voetmasker van Hema

 • Enkele haarmaskertjes:
 1. Repair Hair Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit haarmasker voor €3,5 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 2. Hair Mask met avocado-extract van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit haarmasker voor €1,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 3. Hair Mask met amandel- en kokosolie van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit haarmasker voor €1,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 4. Intensive Repair Hair Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Dit haarmasker kan je voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 • Enkele gezichtsmaskertjes: 
 1. Pink Glitter Peel Off Face Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 2. You are a star! Hydrogel Eye Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit oogmasker voor €4,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 3. Rudolph Sheet Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
 4. Love Rose Clay Face Mask van Hema: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit Love Rose Clay Face Mask voor €2 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Welke producten gebruikte jij de afgelopen maanden op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

4 gedachten over “Deze producten heb ik in november en december opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s