Intensive Repair Hair Mask van Hema | Review

Omdat mijn haar een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn haar op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Intensive Repair Hair Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit haarmasker? Lees dan zeker even mee.

Het Intensive Repair Hair Mask van Hema bevat Marokkaanse arganolie en natuurlijke proteïnes en is intensief herstellend. De mix van voedende oliën helpen droog en beschadigd haar te herstellen. De oliën worden door het haar opgenomen, met als resultaat mooie glanzende lokken, zonder het haar te bezwaren. Dit haarmasker kan je voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Verdeel het masker over het haar, vooral over de uiteinden. Breng het kapje aan over het haar, zorg dat met name ook de uiteinden onder het kapje vallen en laat 15 minuten inwerken. Spoel het haar goed uit en was het haar indien nodig.

Werkt het masker?

Het haarmasker is tweedelig verpakt. In het kleinere gedeelte van de verpakking vind je het haarmasker zelf terug. In het grotere gedeelte vind je het kapje om over je haar te doen terug. Het kapje heeft dezelfde roze kleur dat ook op de verpakking staat afgebeeld. Het haarmasker heeft een witte kleur. Het haarmasker heeft een zoete, zeepachtige geur. In de verpakking is veel product aanwezig, ook voor iemand met lang haar.

Ik bracht het haarmasker aan op vochtig haar. De crème is makkelijk aan te brengen op vochtig haar. Wel vond ik het lastiger om het kapje aan te brengen op vochtig haar.

Mijn haar voelt nadien wel gevoed aan. Mijn haar voelt zeker niet droog aan. Ik denk niet dat beschadigd haar echt herstelt na één keer gebruiken.

Ik vind dit masker vrij omslachtig om te gebruiken. Wel kan het deugd doen om het in je haar te doen, tijdens een verwendag. Ook heeft een relatief goed werking op mijn haar. Ik zou dit masker dus niet vaak terug kopen, omdat het omslachtig is.

Dit haarmasker kan je voor €2,95 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Intensive Repair Hair Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s