De 5 populairste blogposts van 2019

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Via deze weg wens ik je graag een fijn en gelukkig 2020.

Omdat terugblikken op het vorig jaar een beetje bij een nieuw jaar hoort, blik ik graag samen met jullie terug op de 5 populairste blogposts van 2019. Welke blogposts werden dit jaar het meest gelezen of bezocht? Je leest het in dit blogbericht. Lees zeker even mee.

Voor we van start gaan, geef ik graag even een kleine disclaimer. De meest gelezen blogposts zijn niet noodzakelijk geschreven of online gekomen in 2019.

1. Mijn favorieten voor een dagje shoppen in Mechelen

favorieten shoppen mechelen

Deze blogpost over mijn favoriete plekjes om te shoppen viel in de smaak bij veel Mechelaars. Daarom is deze blogpost niet alleen de meest gelezen blogpost van dit jaar maar is deze ook over het algemeen het meeste gelezen. Deze blogpost kwam online op 15 juli 2017.

2. De Vleeshalle is geopend | Mechelen | Hotspot

De Vleeshalle

Ook deze blogpost over een hotspot in Mechelen viel in de smaak bij de Mechelaars. De Vleeshalle is een oude markthal waar vleeswaren werden verkocht, maar werd begin dit jaar geopend als foodhal met verschillende kraampjes. Hier waren velen nieuwsgierig naar, dus ik ook. Ik kon niet anders dan deze foodhal, die de stad nu rijk is, een blogpost schrijven. Deze blogpost kwam online op 24 april 2019.

3. Papieren boeken versus e-books: Wat lezen we het meest?

wat lezen we het meest_

Begin dit jaar deed ik een klein onderzoek naar iets waar ik wel benieuwd naar was. Ik vroeg me af of men nu het liefst papieren boeken of de nieuwe e-books leest. En ik was niet de enige die hier zo benieuwd naar was, want de blogpost schopt het tot het derde meest gelezen blogpost van het jaar. Deze blogpost kwam online op 26 januari 2019.

4. Bij deze 4 plekjes moet je pizza gaan eten in de provincie Antwerpen

bij deze 4 plekjes moet je pizza gaan eten in de provincie antwerpen

Ook deze blogpost kwam dit jaar niet online maar was we een onderwerp waar velen nieuwsgierig naar waren. In deze blogpost vertel ik waar mijn 4 favoriete pizzeria’s zich bevinden. Deze blogpost kwam online op 24 oktober 2018.

5. B.A.E. Highlighter van Hema | Review

BAE highlighter van hema

Wie me al langer volgt, weet dat ik veel en graag reviews over beautyproducten schrijf. Meestal zijn dit maskertje en andere verzorgingsproducten. Heel soms zijn dit ook make-upproducten. Veel make-up heb ik niet, dus ook niet veel highlighter. Veel verstand van make up heb ik niet maar toch deed deze blogpost over de B.A.E. Highlichter van Hema het verrassend goed. Zo kwam deze blogpost toch op de 5de plaats te staan. Deze blogpost kwam online op 9 februari 2019.

Welke blogpost las jij al op mijn blog? Welke blogpost is jouw favoriet?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s