Bij deze 4 plekjes moet je pizza gaan eten in de provincie Antwerpen

Wie me op Instagram volgt, weet dat mijn vriend en ik verzot zijn op pizza. Af en toe gaan wij eens op restaurant en dan is de kans groot dat we voor een pizzeria kiezen. Maar welke pizzeria raden wij nu aan? Lees zeker even verder om te weten te komen welke pizzeria’s ik aanraad in de provincie Antwerpen.

 • La Terrazza in Mechelen

Vlakbij de vaartdijk, niet zo ver van het stadscentrum van Mechelen vind je pizzeria La Terrazza. Met hun groot terras en hun mooi ingericht interieur is La Terrazza al zeker de moeite waard om eens langs komen. Ze bieden er veel pizza’s aan (van de basics tot de net iets meer speciale), en daarnaast kan je er ook de lekkerste spaghetti Bolognese eten van de regio Mechelen. Je kan hen vinden in de Auwegemstraat 36 in Mechelen.

 • Da Giovanni in Antwerpen

Als je aan pizzeria’s in Antwerpen denkt, denk je wel meteen aan Da Giovanni in Antwerpen. Ze hebben drie vestigingen in de Jan Blomstraat (net onder de kathedraal) en eentje op het Eilandje in Antwerpen. Sommige mensen vinden hen net te commercieel maar ik vind hun pizza’s heerlijk. Je springt er binnen, je bestelt je pizza en je krijgt binnen het kwartier je pizza. Niet veel later ben je buiten, maar je hebt wel genoten van één van de beste pizza’s van ’t stad en je kan nog uren ronddwalen in Antwerpen zelf. Qua prijsklasse vallen ze zeker ook mee.

 • Al Taglio in Lier

Eén van mijn favoriete plekjes in Lier is het restaurant Al Taglio. In deze zomer zit je naast het water op hun terras op het Felix Timmermansplein. Bij frisser weer zit je lekker warm binnen in een knus interieur. Naast hun heerlijke pizza’s kan je er ook heerlijke pasta’s verkrijgen en moet je zeker eens hun voorgerechten proeven. Enkele aanraders qua voorgerechten zijn de pizza pane en de bruschetta alla pancetta. Al Taglio is net iets prijziger dan Da Giovanni, maar is zeker ook zijn geld waard.

 • Pizzeria Sole in Wilrijk

Alleen al voor de spontane gastheer moet je bij deze pizzeria eens langs gaan. In deze kleine maar gezellige pizzeria, gelegen op de Jules Moretuslei, serveren ze heerlijk pizza en pasta’s en hebben ze heerlijke suggesties. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

Foto 20-10-18 21 04 10

Waar eet jij je favoriete pizza?

Veel liefs,

Amelie

koken & tafelen algemeen

Advertentie

20 gedachten over “Bij deze 4 plekjes moet je pizza gaan eten in de provincie Antwerpen

  1. De beste pizza vinden wij bij Italian Pub in Deurne. Bij al Taglio een pizza porcini besteld en pizza gekregen met verlepte bruin geworden gewone witte champignons . Bij Trinacria in Deurne ook best lekker

   Like

 1. Da Giovanni? Het laagste niveau dat pizza kwaliteit kan hebben. Del Popolo een paar huizen verder heeft tenminste echt deeg en de smakelijkste pizza’s van te Stad…

  Geliked door 1 persoon

   1. Heb jij eigenlijk al vaak pizza gegeten in een echte Italiaanse pizzeria? Of beter nog: in Italië? Want ook de keuze van Al Taglio is vrij bedenkelijk. Anderzijds: smaken verschillen en als jij er zeer tevreden van bent, so be it!

    Geliked door 1 persoon

 2. De beste pizza vinden wij bij Italian Pub in Deurne. Bij al Taglio een pizza porcini besteld en pizza gekregen met verlepte bruin geworden gewone witte champignons . Bij Trinacria in Deurne ook best lekker

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s