B.A.E. Highlighter van Hema | Review

Deze week merkte ik dat Hema een nieuwe make-uplijn uitbracht. Natuurlijk kon ik dit niet missen en snelde ik naar een winkel in de buurt. En jawel, bij ons in Mechelen waren de nieuwe producten van de B.A.E.-lijn al te vinden. Ik kocht er een highlighter die ik graag zou willen reviewen.

Zoals ik al zei heeft Hema een hele nieuwe make-uplijn en dat is B.A.E. . Deze afkorting staat voor ‘Before Anything Else’. De lijn zou helemaal vegan zijn en zou een blijvende lijn zijn binnen Hema. Dat Hema veganistische producten uitbrengt vind ik wel fijn. Zelf ben niet veganistisch, maar zo hebben zij die wel veganistisch zijn toch meer keuze binnen budgetproof make-upproducten. Geen nood voor diegenen die fan zijn van de oudere producten; deze blijven nog steeds te koop bij Hema.

Uit deze B.A.E.-lijn kocht ik een hightlighter. In deze collectie zitten drie tinten highlighter; 01. Jupiter (licht gouden tint), 02. Venus (licht blauwe-paarse tint) en 03. Mercury (donker gouden tint). Ik koos voor 01. Jupiter omdat ik zelf een lichte huidtint heb. Hierdoor vond ik 03. Mercury geen goed optie voor mij. Ook ben ik niet zo’n fan van highlighter met ‘gekke’ kleurtjes, en ben ik dus ook niet zo’n fan van 02. Venus. Op de site van Hema kosten deze highlighters elk €5,50. In de winkel betaal je er €6 voor. Omdat ik make up graag eerst uittest voor ik het koop, kocht ik deze dus in de winkel en betaalde ik er een halve euro meer voor.

De highlighters uit de B.A.E.-lijn zijn anders verpakt dan de highlighters die Hema al verkocht. De nieuwe highlighters zitten in een bolletje dat op een klein statief staat, net zoals het kopstuk van het pak van een astronaut. De highlighter is zelf ook een bolletje maar draait niet mee. Omdat het een bolletje is, noemen ze het bij Hema ook de Glow Ball.

 

De highlighter zelf is heel zacht en romig qua textuur. Het is makkelijk aan te brengen aan de hand van het bolletje zelf. Het eventueel verder verdelen van de highlighter gaat ook makkelijk omdat het ook niet meteen droog is. De higlighter is niet super fel qua kleur en dus perfect voor iemand die niet vaak of veel make up draagt.

 

Ik ben zeker wel fan van deze Highlighter in de kleur 01. Jupiter. Ik ben enerzijds fan van de vormgeving van het product maar ook van het product zelf. Zeker de moeite om eens te testen. Ik denk dat ik deze highlighter vaak ga gebruiken.

Heb jij al gemerkt dat Hema nieuwe producten uitbracht?

Veel liefs,

Amelie

 

Advertentie

7 gedachten over “B.A.E. Highlighter van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s