Peeling voetmasker van Hema | Review

Omdat mijn voeten een goede verzorging nodig hebben, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar een verzorgingsproduct dat voeten goed kan verzorgen. Bij Hema vond ik een peeling voetmasker, en dit testte ik uit. Ben je ook benieuwd naar dit voetmasker? Lees dan zeker even mee.

Het peeling voetmasker van Hema is verrijkt met olijfolie en panthenol. Het voetmaskers zou de droge huid van de voeten verzachten en verzorgen. Dit peeling voetmasker van Hema vind je hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Gebruik op schone voeten, relax 15 à 20 minuten, verwijder de sokken en masseer de voeten.

Voetmasker van Hema

Werkt het masker?

Het voetenmasker bestaat uit twee sokken. Deze sokken bestaan uit één maat. Ik heb zelf maat 38/39 en deze sokken zaten voor mij vrij ruim maar waren niet gigantisch groot. Er zijn plakkers aanwezig bij de opening van de enkels om de sokken nauwer te doen aansluiten, maar deze blijf niet goed kleven.

In de sokken is een serum aanwezig dat je voeten zou moeten verzachten. Ik heb het gevoel dat mijn voeten tijdelijk wel zachter aanvoelde maar de dagen nadien voelde ze terug ruw aan.

De sokken om hebben zorgt wel voor een ontspannend moment.

Ik zou het voetenmasker aanraden wanneer je eens een verwendagje doet. Dan kan het wel deugd doen om stil te blijven zitten of liggen. Verder geeft het de eerste dag mijn voeten wel een zacht gevoel, maar heeft het niet veel effect op mijn voeten.

Het voetenmasker is te vinden in de winkels van Hema. Alle voetverzorging van Hema vind je hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

9 gedachten over “Peeling voetmasker van Hema | Review

    1. Is inderdaad waar. Het masker heeft iets of wat effect aan je voeten maar echt niet veel. Leuk is het als je letterlijk je voeten omhoog mag doen, op een rustig dagje, bvb een verwendag met vriendinnen!

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s