Softening voetmasker van Hema | Review

In 2020 testte ik het Peeling voetmasker van Hema uit. Sinds kort verkoopt Hema ook een softening voetmasker. Dit softening voetmasker maakte me nieuwsgierig, dus ik testte het uit. Ben je ook benieuwd naar dit voetmasker? Lees dan zeker even mee.

Het softening voetmasker van Hema is verrijkt met sheabutter en cactusextract. Het voetmasker zou de droge huid van de voeten verzachten, hydrateren en verzorgen. Je kan het softening voetmasker van Hema hier op de site van Hema terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Gebruik op schone voeten, relax 15 à 20 minuten, verwijder de sokken en masseer de voeten.

Werkt het masker?

Net zoals het peeling voetmasker, bestaat het voetenmasker uit twee sokken. Deze sokken bestaan uit één maat. Ik heb zelf maat 38/39 en deze sokken zaten voor mij vrij ruim maar waren niet gigantisch groot. Er zijn plakkers aanwezig bij de opening van de enkels om de sokken nauwer te doen aansluiten,. Ik heb het idee dat deze plakkers beter blijven kleven dan het voetmasker dat ik 2 jaar geleden testte.

In de sokken is een serum aanwezig dat je voeten zou moeten verzachten. Er is zeker voldoende serum aanwezig. Ik heb het gevoel dat mijn voeten tijdelijk wel zachter aanvoelde maar enkele dagen later voelen ze terug ruw aan.

De sokken om hebben zorgt wel voor een ontspannend moment.

Ik zou het voetenmasker aanraden wanneer je eens een verwendagje doet. Verder geeft het de eerste dag mijn voeten wel een zacht gevoel, maar heeft het niet veel effect op mijn voeten.

Je kan het softening voetmasker van Hema hier op de site van Hema terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Softening voetmasker van Hema | Review

  1. Mooie review. Het is natuurlijk altijd een keer het proberen waard. Ik heb zelf ook vrij droge en ruwe voeten. Op dit moment heb ik nog een voetenmasker van de Action thuisliggen, maar die vind ik niet heel erg prettig, dus ik denk dat ik dan toch die van de Hema binnenkort eens probeer.

    Like

    1. Zeker eens proberen dan. Ik vind de maskers van Hema in het algemeen kwalitatief een tikkeltje beter dan de maskers van Action. Bij Action lijkt het voor mij steeds een gok naar de kwaliteit door het uitgeven van de productie, terwijl Hema zelf de productie in handen heeft.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s