Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand augustus. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 2x Waterlily & Oil Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Waterlily & Oil Douchegel van Nivea op. In deze douchegel zit een lichte scrub. Deze douchegel heeft een lichte zoete geur. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • Love Sunshine Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Love Sunshine douchegel van Nivea op. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • Diamond Gloss Care conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Diamond Gloss Care conditioner van Nivea op. Deze conditioner gebruikte ik al wel vaker. Deze conditioner heeft altijd een goed effect op mijn haar. Daarom dat ik deze conditioner vaker opnieuw koop. Je kan deze conditioner hier op bol.com vinden.

  • Volume Shampoo van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Volume shampoo van Nivea op. Over het algemeen ben ik tevreden over de shampoos van Nivea dus zeker ook over deze shampoo. In deze shampoo zit er bamboe-extract. Daardoor vond ik deze shampoo niet zo lekker qua geur. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • 2x Regeneration Hair Milk van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Regeneration Hair Milk van Nivea op. Net zoals alle andere conditioners van Nivea, heeft deze conditioner ook een goed effect op mijn haar. Je kan soortgelijke conditioners hier op bol.com terugvinden.

  • Vital Strong Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik een Vital Strong Shampoo van Nivea op. Deze shampoo heeft een goed effect op mijn haar. Daarnaast heeft deze shampoo ook een lekkere geur van appeltjes. Deze shampoo kan je terugvinden in de Action.

  • Softening Feet Mask van Hema

Deze maand gebruikte ik het Softening Feet mask van Hema op. Je kan mijn ervaringen rond dit voetmasker hier in deze blogpost lezen. Je kan het softening voetmasker van Hema hier op de site van Hema terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s