Deze producten heb ik in september opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand september. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Volume Shampoo van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Volume shampoo van Nivea op. Over het algemeen ben ik tevreden over de shampoos van Nivea dus zeker ook over deze shampoo. In deze shampoo zit er bamboe-extract. Daardoor vond ik deze shampoo niet zo lekker qua geur. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Regeneration Hair Milk van Nivea

Deze maand gebruikte ik een flacon van de Regeneration Hair Milk van Nivea op. Net zoals alle andere conditioners van Nivea, heeft deze conditioner ook een goed effect op mijn haar. Je kan soortgelijke conditioners hier op bol.com terugvinden.

  • Vital Strong Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik een Vital Strong Shampoo van Nivea op. Deze shampoo heeft een goed effect op mijn haar. Daarnaast heeft deze shampoo ook een lekkere geur van appeltjes. Deze shampoo kan je terugvinden in de Action.

  • 2x Fresh Pure Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Fresh Pure Douchegel van Nivea op. Deze douchegel heeft een frisse geur. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • My Moment with Acai Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een My Moment with Acai douchegel van Nivea op. Deze douchegel heeft de zoete geur van bessen. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • Repair & Targeted Care conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik de Repair & Targeted Care conditioner van Nivea op. Deze conditioner van Nivea heeft een goed effect op mijn haar. Je kan deze conditioner hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Deze producten heb ik in september opgebruikt

  1. Zo dat zijn aardig wat Nivea producten. Die shampoo is inderdaad fijn, al ben ik inmiddels overgestapt op shampoo bars. Die was deze maand op en ik heb een verse lavendel shampoobar uit de verpakking geplukt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s