SkinActive Fresh-Mix Vitamine C Sheet Mask van Garnier | Review

Omdat mijn huid tijdens de koudere maanden wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker van Garnier geeft je huid een frisse start en een hydraterende boost. Het masker zou de meeste intense tissue maskerverzorging bieden voor je huid. Na 15 minuten zou het masker je huid er gerevitaliseerd, gehydratiseerd, fris en stalend doen uitzien. Na een week zou je huid er stralend van gezondheid uitzien en zou het je huid een zichtbaar frisse en gelijkmatige teint geven. Het Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker is een masker waarbij je het serum nog moet mengen onder het tissue masker. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw de verpakking langs de stippenlijn op de achterkant bij de linkerpijl. Vouw opnieuw verpakking naar binnen bij de rechterpijl, terwijl je het vitamine C serum naar het midden duwt. Zet druk op de verpakking, zodat het vitamine C serum op het tissuemasker loopt. Duw al het serum in het tissuemasker en zorg ervoor dat deze volledig doordrenkt is. Open de verpakking en breng het masker aan op je gezicht. Verwijder na 15 minuten en masseer het overtollige product in of verwijder met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Skin Active Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker is een wit masker dat doorzichtig wordt bij het aanbrengen. Het masker heeft de correcte verhoudingen van het gezicht. Het masker heeft een zoete citrusgeur.

In het masker zit veel serum. Het lekt er lichtjes uit. Bij het openen van de verpakking, zit er net iets te veel serum in de verpakking. Dit omdat men er waarschijnlijk voor wilt zorgen dat dit masker goed doordrenkt is met serum.

Mijn huid voelt nadien wel meteen gehydrateerd en fris aan. De droge plekjes op mijn huid zijn verdwenen en ik heb een wakker gevoel.

Over het algemeen ben ik tevreden over dit masker.

Je kan het Skin Active Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker van Garnier masker hier op bol.com terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “SkinActive Fresh-Mix Vitamine C Sheet Mask van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s