Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand oktober. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 2 Repair & Targeted Care conditioners van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Repair & Targeted Care conditioner van Nivea op. Deze conditioner van Nivea heeft een goed effect op mijn haar. Je kan deze conditioner hier op bol.com terugvinden.

  • 2 My Moment with Acai Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de My Moment with Acai douchegel van Nivea op. Deze douchegel heeft de zoete geur van bessen. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • Vital Strong Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik een Vital Strong Shampoo van Nivea op. Deze shampoo heeft een goed effect op mijn haar. Daarnaast heeft deze shampoo ook een lekkere geur van appeltjes. Deze shampoo kan je terugvinden in de Action.

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik een flacon van de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een flacon van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

  • 3D White menthe intense tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook de 3D White tandpasta van Oral B op. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de tandpastas van Oral B. Ik ben zeker ook tevreden over deze tandpasta omdat die doet wat het moet doen. Toch ben ik qua smaak iets meer fan van de Cavity Protection Tandpasta van Oral B. Je kan de 3D White tandpastas hier op bol.com terugvinden.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Ever Bloom Eau de Parfum van Shisheido

Deze maand gebruikte ik Ever Bloom Eau de Parfum van Shiseido op. Dit is mijn favoriete parfum die ik dagelijks draag. Je kan hem hier op bol.com terugvinden.

  • Skin Active Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker van Garnier

Deze maand gebruikte ik het Skin Active Fresh-Mix Vitamine C Sheet Masker van Garnier. op. Mijn bevindingen over dit masker kan je hier in deze blogpost terugvinden. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s