Dit waren mijn 5 populairste blogposts van 2020

2020 was een bewogen jaar, ook voor mijn blog. Dit jaar schreef ik een heleboel nieuwe blogs, waaronder reviews, recensies en blogposts rond mijn thuisstad Mechelen. Jullie kwamen massaal langs om op de hoogte te zijn van de nieuwste blogpost, en dat was een aangename verassing. Toch werd de ene blog al meer bekeken dan de andere. In deze blogpost geef ik een overzicht van de 5 meest gelezen blogposts die ik dit jaar schreef.

  1. Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen tijdens de horeca-lockdown

Dit jaar stond in het teken van corona, en ook dit werd op mijn blog een onderwerp. In oktober werden er in België terug nieuwe maatregelen opgesteld. Hierdoor moest de horeca de deuren sluiten. Ik merkte op Facebook dat stadsgenoten de lokale horacazaken wouden steunen. Een handig overzicht met horecazaken kon volgens mij hulp bieden. Het overzicht kan je in deze blogpost vinden.

De blogpost is de populairste post op Writings by Amelie. Momenteel is het dubbel zoveel keer bekeken als de tweede populairste post tot nu toe op mijn blog.

  1. Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen voor de feestdagen | 2020

Net zoals bij de vorige blogpost was ik zeer benieuwd welke horecazaken takeaway aanboden. Nu was ik specifiek op zoek naar horecazaken die iets aanboden voor de feestdagen tijdens deze gekke periode. Heel veel zaken boden natuurlijk iets aan, en ik maakte er een overzicht van in deze blogpost.

Ook bij deze blogpost was ik aangenaam verrast dat het zoveel bekeken werd. Zowel voor de eerste blogpost in de lijst als deze blogpost moet ik de Mechelaars bedanken om massaal langs te komen op mijn blog.

  1. Voetmasker van Hema | Review

Begin dit jaar schreef ik een review over het voetmasker van Hema. Ik gebruik zelden tot nooit voetmaskers. Toch was ik er begin dit jaar benieuwd naar. Ik vroeg me af of het een goed effect had op mijn voeten. Ik testte het uit en schreef mijn ervaringen op in deze blogpost.

Ook jullie waren benieuwd naar dit voetmasker van Hema. Waar er bij de meeste blogposts wordt doorgeklikt vanuit sociale media, gingen jullie zelfs specifiek naar deze blogpost op zoek in zoekmachines.

  1. Recensie: “Het moois dat we delen” van Ish Ait Hamou

In oktober 2019 bracht Ish Ait Hamou zijn nieuwste roman “Het moois dat we delen” uit. Ik las reeds zijn prachtige voorgaande boeken en zag dit boek verschijnen. Omdat ik fan was van zijn vorige boeken, was ik ook benieuwd naar dit boek. Wat ik van dit boek vind, kan je in deze blogpost lezen.

Ook jullie waren duidelijk benieuwd naar dit boek en lazen massaal deze recensie. Het is tot nu toe de populairste recensie op heel mijn blog.

  1. Papieren boeken versus e-books: Wat lezen we het meest? | 2020

Dit jaar was ik zeer benieuwd naar het leesgedrag van fervente en minder fervente lezers. Ik deed een enquête en er kwamen mooie, maar ook verrassende resultaten uit. Ik schreef het uit in deze blogpost.

Ook jullie waren zeer benieuwd en kwamen massaal deze blogpost lezen.

Er werden dus een heleboel blogs gelezen. Welke blogpost heb jij op Writings by Amelie gelezen? Wat was jouw favoriet?

Via deze weg wil ik jullie ook nog een mooi eindejaar en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s