Mojito Face Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Mojito Face Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Mojito Face Sheet Mask van Hema is een tissue masker en bevat limoen- en pepermuntextract. Dit masker zou je huid verfrissen en hydrateren. Daarnaast zou het helpen de imperfecties verminderen en zou het de huid weer doen stralen. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Mojito Face Sheet Mask van Hema heeft een witte kleur en is vrij dik qua textuur. Het masker heeft een lichte geur van limoen en pepermunt. De geur van pepermunt is meer aanwezig dan de limoengeur. De geur van het masker overheerst niet.

Het masker past bijna perfect op mijn gezicht. Enkel het stukje voor de bovenlip is voor mijn gezicht te groot. Er zit voldoende serum in het masker. Het is niet te weinig maar ook niet te veel.

Bij het aanbrengen voelt het masker verfrissend en dus ook hydraterend aan.

Mijn huid voelt achteraf ook zeker verfrist en gehydrateerd aan. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid door één of andere manier straalt. De imperfecties van mijn huid zijn zeker niet verdwenen.

Over het algemeen ben ik zeker tevreden over het masker. Het masker heeft een lekkere geur en het heeft een positief effect op mijn huid.

Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Mojito Face Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s