Deze producten heb ik in december opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand december. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Body Mist met shea boter en vitamine E van Hema

Deze maand gebruikte ik een body mist met shea boter en vitamine E van Hema op. Het is een lekker zoete geur, die niet te aanwezig was. Deze geur is niet meer op de site van Hema te vinden.

  • Micellair reinigingswater voor het gezicht, de ogen en de lippen van Yves Rocher

Ik maak voornamelijk gebruik van reinigingsdoekjes maar voor mijn ogen gebruik ik ook af en toe het micellair water van Yves Rocher. Ooit heb ik zulke flesjes er cadeau gekregen maar deze zijn niet meer te vinden bij Yves Rocher.

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en deze maand heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgende:

  1. Clay Face Mask met blauwe bes van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  2. Face Sheet Mask met watermeloen van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  3. Clay To Bubble Face Mask van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  4. Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  5. Mojito Face Sheet Mask van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s