Clay To Bubble Face Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Clay To Bubble Face Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Clay To Bubble Face Mask van Hema bevat katoen- en vanille-extract. Dit masker is een kleimasker dat begint te schuimen. Dit masker zou je huid reinigen en zou de huid helpen te verzachten. Het zou zorgen voor een diepe reiniging en een stralend resultaat. Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een gelijkmatige laag aan op een schone, droge huid. Vermijd hierbij de zone rond de ogen en de mond. Wacht 1 à 3 minuten op fijne bubbels. Masseer je huid en masseer zacht over de onzuiverheden op je neus. Laat het een paar minuten inwerken en verwijder het dan grondig met lauw water.

Werkt het masker?

Het Clay To Bubble Face Mask heeft een lichtroze kleur. Het masker heeft de geur van een fruitig yoghurtje.

Bij het aanbrengen heeft het masker een kleiachtige textuur. Er is zeker voldoende product in de verpakking. Wanneer het masker is aangebracht, begint het vrijwel meteen lichtjes te tintelen en te bruisen. Dit is zeker geen onaangenaam gevoel. Na een minuutje is het hele masker reeds een dunne schuimlaag die je terug kan verdelen over je gezicht. Toch blijft er een lichtje kleiachtige laag onder de schuimlaag.

Het masker is vrij dik van textuur. Ik vond het masker al wat moeilijker te verwijderen onder de douche. Ik kan me dus voorstellen dat het verwijderen met een washandje of aan de lavabo ook lastig is.

Na gebruik voelt mijn huid zeker verzacht aan. Ook voelt het gereinigd aan. Ik heb wel het gevoel dat het niet diep gereinigd is.

Over het algemeen ben ik tevreden over het masker. Het bruisen of schuimen van het masker geeft een andere dimensie aan het opdoen van maskertjes. Het masker heeft over het algemeen ook een goed effect op mijn huid. Daarnaast heeft het masker ook een lekker geur. Een nadeel is het verwijderen van het masker.

Je kan het masker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Clay To Bubble Face Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s