Face Sheet Mask met watermeloen van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Face Sheet Mask met watermeloen van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Face Sheet Mask met watermeloen van Hema is een tissue masker en bevat watermeloenextract en hyaluronzuur. Dit masker zou je huid voeden en hydrateren. Daarnaast zou het ook zorgen voor een zachte en mooi uitziende huid. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Face Sheet Mask met watermeloen heeft de print van een doorgesneden watermeloen. Ook heeft het masker de geur van een zoete watermeloen. Deze geur is niet overheersend.

Het masker past bijna perfect op mijn gezicht. Enkel het stukje voor de bovenlip is voor mijn gezicht te groot. Er zit voldoende serum in het masker. Het is niet te weinig maar ook niet te veel.

Bij het aanbrengen voelt het masker verfrissend en dus ook hydraterend aan.

Nadien voelt mijn huid gehydrateerd aan. Daarnaast voelt mijn huid ook zacht aan. Of mijn huid gevoed is door het masker, weet ik niet.

Toch ben ik tevreden over het masker. Het Face Sheet Mask met watermeloen heeft een toffe print en een lekkere geur. Het masker heeft een verfrissend, hydraterend en verzachtend effect op mijn huid.

Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Face Sheet Mask met watermeloen van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s