Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema is een tissue masker en bevat kokosnootextract en hyaluronzuur. Dit masker zou je huid voeden en hydrateren. Daarnaast zou het ook zorgen voor een zachte en mooi uitziende huid. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema heeft een witte kleur en is vrij dik qua textuur. Het masker heeft een lichte geur van kokosnoot. De geur van het masker overheerst niet.

Het masker past bijna perfect op mijn gezicht. Enkel het stukje voor de bovenlip is voor mijn gezicht te groot. Er zit voldoende serum in het masker. Wel heb ik het gevoel dat het masker heel lichtjes lekt maar dat is zeker niet overheersend.

Bij het aanbrengen voelt het masker verfrissend en dus ook hydraterend aan.

Nadien voelt mijn huid gehydrateerd en gevoed aan. Daarnaast voelt mijn huid ook zacht aan.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Het heeft een lekkere geur en ik heb het gevoel dat het zeker een positief effect heeft op mijn huid.

Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Face Sheet Mask met kokosnoot van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s