Gold & Silver Eye Masks van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Gold & Silver Eye Masks van Hema. Ben je benieuwd naar deze maskers? Lees dan zeker even mee.

Het Gold & Silver Eye Masks van Hema zijn sheet maskers voor onder de ogen. De maskers bevatten niacinamide en hyaluronzuur. Deze oogmaskers zouden de doffe en vermoeide huid onder je ogen bestrijden en zou voor een stralende en geëgaliseerde huid zorgen. Daarnaast zou het zorgen voor een jeugdige en frisse blik. Je kan het gouden oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Je kan het zilveren oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Hoe te gebruiken?

Verwijder de beschermfolie en leg de oogmaskers op de droge, schone huid. Verwijder het masker na 15 minuten.

Werken de maskers?

De oogmaskers hebben werkelijk een gouden en zilveren kleur. De maskers zijn gel masker met een folie over. Deze folie heeft de zilveren of gouden kleur. De oogmaskers hebben geen specifieke geur.

Bij het aanbrengen voelen de oogmaskers fris aan. Dit gevoel gaat langzaamaan weg. De oogmaskers blijven mooi op hun plaats onder de ogen hangen en schuiven niet weg. In de masker zit niet heel veel serum.

Ik heb het gevoel dat de huid onder mijn ogen egaler en minder vermoeid oogt. Verder merk ik weinig effect van de oogmaskers.

Ik kan de maskers aanraden wanneer je eens een tof oogmasker tegen de vermoeidheid wilt opdoen.

Je kan het gouden oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. Je kan het zilveren oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Gold & Silver Eye Masks van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s