Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand januari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Melon Power Conditioner Bar van Happy Soaps

Deze maand gebruikte ik de Melon Power Conditioner Bar van Happy Soaps op. Ik had het gevoel dat deze conditioner mijn haar wel wat zachter maakte maar de perfecte conditioner voor mijn haar is het niet. Ik heb vrij lang haar en het ontwarren van mijn haar is al vrij lastig, ook met vloeibare conditioner. Met deze conditioner bar vond ik het nog lastiger. Hoewel ik heel sterk achter het idee sta om zo min mogelijk plastic te verbruiken, schakel ik toch over op vloeibare conditioner. Over deze conditioner schreef ik een review die je hier kan lezen. Je kan de Melon Power Conditioner Bar voor €9,75 hier op de site van Happy Soaps vinden. De shampoo bar waarover ik schreef, is nog steeds in gebruik. Van deze shampoo bar kreeg ik het tinnen blikje nog maar net terug open.

  • Herstellende porie cleanser met blauwe agave en baking soda van Bioré

In januari gebruikte ik ook de Herstellende porie cleanser met blauwe agave en baking soda van Bioré op. Over deze cleanser schreef ik in oktober een review die je hier kan lezen. Je kan deze herstellende porie cleanser van Bioré voor €9,99 in de winkels van Kruidvat.

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en deze maand heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgende:

  1.  Gold Eye Mask van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het gouden oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden. 
  2. Silver Eye Mask van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het zilveren oogmasker voor €2,75 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT EEN GEKREGEN PRODUCT.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg de herstellende cleanser opgestuurd van Bioré, maar er stond geen verplichting tegenover. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s