Herstellende porie cleanser met Blauwe Agave + Baking Soda van Bioré | Review

De laatste tijd ben ik op zoek naar een cleanser die mijn huid een goede verzorging geeft. Onlangs kreeg ik een pakketje van Bioré. Hierin zat de Herstellende porie cleanser met blauwe agave en baking soda. Ik testte al enkele cleansers van Bioré, maar deze nog niet. Ben jij ook benieuwd naar deze cleanser? Lees dan zeker even mee.

De Herstellende porie cleanser van Bioré is een dagelijks zuiverende cleanser, oftewel een reiniger, op basis van blauwe agave en baking soda. Deze cleanser zou zorgen voor een diepe reiniging en zou vuil, vet en onzuiverheden uit de poriën verwijderen. De cleanser zou diep reinigend en verzorgend zijn en zou mild scrubben om een gladde en gebalanceerde huid onthullen. Hierbij heeft de blauwe agave een kalmerend en verzorgend effect op de huid. Baking soda heeft een diep reinigend effect op de huid. De cleanser zou de poriën niet verstoppen. Je kan deze herstellende porie cleanser van Bioré voor €9,99 in de winkels van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Eerst en vooral maak je jouw gezicht nat. Pomp de cleanser op je hand en verdeel het over je gezicht. Masseer de cleanser goed in. Hierdoor gaat het schuimen. Na het in masseren spoel je dit af. Voor het beste resultaat gebruik je de cleanser dagelijks.

Werkt de cleanser?

De herstellende porie cleanser van Bioré heeft geen specifieke felle geur.

De herstellende porie cleanser is een blauwe cleanser met een lichte korrel. Deze korrel geeft het gevoel dat mijn huid lichtjes gescrubd wordt. De cleanser heeft een gelachtige textuur waardoor de cleanser niet makkelijk van je vingers loopt.

Ik gebruikte deze cleanser dagelijks ’s ochtends onder de douche. Ik merkte dat dat deze cleanser een verzorgend effect op mijn huid. Ook heb ik het gevoel dat mijn gezicht goed gereinigd is. De lichte korrel heeft hier zeker aandeel in.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over deze cleanser van Bioré.

Je kan deze herstellende porie cleanser met blauwe agave en baking soda van Bioré voor €9,99 in de winkels van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

DE BLOGPOST BEVAT EEN GEKREGEN PRODUCT.
Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit product wel opgestuurd van Bioré, maar er stond geen verplichting tegenover. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

7 gedachten over “Herstellende porie cleanser met Blauwe Agave + Baking Soda van Bioré | Review

  1. Ah, ik heb net een nieuwe cleanser gekocht waar ik heel tevreden over ben. Als deze op is, wil ik deze ook graag uitproberen. Ik heb een drang om heel veel skin care producten uit te testen, totdat ik het gevoel heb dat ik de ‘perfecte producten’ gevonden heb. Heel goed excuus, ik denk dat ik de perfecte producten namelijk nooit ga vinden haha :)….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s