Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand oktober. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze shampoo en conditioner zijn voor jullie misschien al oude bekenden. De shampoos en conditioners van Nivea behoren tot mijn favorieten. Ook de Diamond Gloss Care shampoo en conditioner hebben een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo hier op bol.com vinden. Je kan deze conditioner hier op bol.com vinden.

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en deze maand heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgende:

  1. Gezichtsmasker met pinguïn design van Action: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €0,69 in de winkels van Action vinden.
  2. Piña Colada Face Sheet Mask van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €2,50 in de winkels of hier op de site van Hema vinden.
  3. Haarmasker met honing en amandelolie van Hema: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan dit haarmasker voor €2,25 in de winkels of hier op de site van Hema vinden

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

  1. Wat ik me eigenlijk bij jou afvraag? Heb jij niet een ontzettend mooie huid? Ik zie je zoveel maskers gebruiken dat jouw huid volgens mij dagelijks in de watten wordt gelegd. 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s