Gezichtsmasker met pinguïn design van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Gezichtsmasker met pinguïn design van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Gezichtsmasker met pinguïn design van Action is er één van het merk Mascot Europe. Het masker is een sheet masker en zou de huid zacht laten aanvoelen. Het masker zou bosbes bevatten. Je kan het masker voor €0,69 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht en breng het masker aan op de droge huid. Laat het masker 15 à 20 minuten zitten. Neem een selfie en deel het op sociale media met #selfiemask. Verwijder het masker, masseer de resterende serum in de huid en reinig het gezicht met warm water.

Werkt het masker?

Het gezichtsmasker heeft werkelijk het design van een pinguïn. Het masker heeft ook een lekker zoete bessen geur. Deze geur is niet chemisch.

Op de zwarte stukken van het design is het gezichtsmasker wat dikker. Verder is het een vrij flexibel masker. Het masker heeft een vrij goede pasvorm. Toch heeft het masker een kleinere opening voor de mond.

In het maskeer is er net iets te veel serum aanwezig. Hierdoor zakt het lichtjes af. Toch geeft dit ook een fris gevoel.

Mijn huid voelt na gebruik verfrist aan en zacht aan. Eerst voelde het nog wat plakkerig aan door het serum maar uiteindelijk ging het toch zacht aanvoelen.

Voor 69 cent vind ik dit masker zeker de moeite waard om te proberen. Je kan het masker voor €0,69 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Gezichtsmasker met pinguïn design van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s