Piña Colada Face Sheet Mask van Hema | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Piña Colada Face Sheet Mask van Hema. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Piña Colada Face Sheet Mask van Hema is verrijkt met ananas en kokosextract. Dit masker zou je huid hydrateren en verhelderen en zou je huid een glans geven en doen stralen. Je kan het masker voor €2,50 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Hoe te gebruiken?

Vouw het sheetmasker voorzichtig uit. Breng het masker aan op een droog en schoon gezicht. Laat het masker 15 minuten inwerken op je gezicht. Verwijder het masker en masseer de overgebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Piña Colada Face Sheet Mask van Hema heeft een witte kleur en is vrij dik qua textuur. Het masker heeft de geur van Piña Colada. De geur van het masker overheerst niet.

Het masker past perfect op mijn gezicht. De oog- en mondopeningen zijn misschien wel aan de kleinere kant. Het masker geeft een fris gevoel wanneer het is aangebracht. In het masker is er precies voldoende serum aanwezig.

Nadien voelt mijn huid zeker ook verfrist en gehydrateerd aan. Het serum voelt nadien niet plakkerig aan. Het masker heeft zeker wel een positief effect op mijn huid.

Ik kan het masker zeker aanraden.

Je kan het masker voor €2,50 vinden in de winkels of hier op de site van Hema.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Daarnaast kreeg ik ook NIETS gratis. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Piña Colada Face Sheet Mask van Hema | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s