Deze producten heb ik in september opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand september. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze shampoo en conditioner zijn voor jullie misschien al oude bekenden. De shampoos en conditioners van Nivea behoren tot mijn favorieten. Ook de Diamond Gloss Care shampoo en conditioner hebben een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo hier op bol.com vinden. Je kan deze conditioner hier op bol.com vinden.

  • Fresh Blends Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Fresh Blends Douchegel van Nivea op. Deze douchegels zijn vrij nieuw in het assortiment van Nivea. Mijn review over deze douchegels kan je hier lezen. Ik gebruikte deze maand de oranje douchegel op. Deze douchegel ruikt naar abrikozen en mango en is verrijkt met rijstmelk. Je kan deze douchegel voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een versie van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

  • Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik ook de Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop op. Ik schreef over deze cleanser een review. Deze review kan je hier lezen. Je kan deze Seaweed Deep Cleansing Gel Wash voor €14,50 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

  • Pure Calmille Reiniging en Lotion van Yves Rocher

Deze maand deed ik ook een Reiniging en Lotion 2-in-1 van Yves Rocher weg. Deze reiniger was al een tijdje open en was dus niet meer goed. Dit product is niet meer te verkrijgen.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Deze producten heb ik in september opgebruikt

  1. Lekkere producten. De nivea flesjes zien eruit ala sapjes!

    Voorheen gebruikte ik altijd Dove. Daar ben ik sinds een paar weken van afgestapt. En dit maakt een wereld van verschil.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s