Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop | Review

Nog steeds ben ik op zoek naar de perfecte gezichtsverzorgingsproducten voor mijn huid. Ik ging op zoek naar een nieuwe cleanser bij The Body Shop omdat ik vrij tevreden ben over hun lichaam- en haarverzorging. In de winkel raadde de winkelbediende me de Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop aan. Deze cleanser testte ik de laatste tijd uit. Ben je benieuwd naar dit product? Lees dan zeker even mee.

De Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop is en cleanser. Een cleanser gebruik je om je gezicht te reinigen. Deze Cleansing Gel Wash zou de huid verfrissen en reinigen. De huid zou na gebruik zacht en schoon aanvoelen en de poriën zouden verfijnd zijn. Deze cleanser is verrijkt met mineraalrijk zeewier, bevat geen olie en zou zeeploos zijn. De cleanser is geschikt voor de gemengde tot vette huid. Ik heb een gecombineerde huid. Zo is mijn T-zone, voornamelijk mijn neus en mijn kin vrij vettig, terwijl de rest van mijn gezichtshuid eerder normaal tot droog is. Deze cleanser kan wel eens goed werken op mijn huid. Je kan deze Seaweed Deep Cleansing Gel Wash voor €14,50 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop

Hoe te gebruiken?

Masseer de cleanser zachtjes opwaarts in op de vochtige huid. Spoel af met water.

Werkt deze cleanser?

De Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop is transparant van kleur. De cleanser heeft geen felle geur, in tegenstelling tot wat ik gewoon ben van de producten van The Body Shop. De cleanser heeft een lichte geur van zeewier. Dit valt niet op.

Qua textuur bevindt deze cleanser zich tussen lopende zeep en een gel. De cleanser is makkelijk aan te brengen met de vingers. Daarnaast leent de cleanser zich er goed toe om te verspreiden over het gezicht. Je hebt maar 1 à 2 druppeltjes nodig om je gezicht te wassen. De cleanser schuimt bij het wassen van het gezicht.

Momenteel maakt deze cleanser mijn gezicht zeer proper. Het vettig gevoel op mijn T-zone is zeer sterk vermindert. Ook zorgt de cleanser er niet voor dat de rest van mijn gezicht te hard uitdroogt. Wel heeft het een paar dagen geduurd voor dat mijn huid gewend was aan deze cleanser. Ik kreeg van deze cleanser de eerste weken veel puistjes. Na enkele weken de cleanser te blijven gebruiken, begon het toch een goed effect te hebben op mijn huid. Mijn huid voelt ook zacht en verzorgd aan.

Afhankelijk van je huidtype kan ik deze cleanser aanraden. Wel kan het zijn dat de eerste weken de cleanser weinig tot geen effect heeft. Dit moet je wel even doorstaan.

Je kan deze Seaweed Deep Cleansing Gel Wash voor €14,50 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Seaweed Deep Cleansing Gel Wash van The Body Shop | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s