Hydrogel Under Eye Mask van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydrogel Under Eye Mask van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydrogel Under Eye Mask van Action is er één van het merk Mascot Europe. Het masker is een hydrogel masker dat je enkel onder je ogen gebruikt. Het masker zou de huid onder de ogen hydrateren en verzachten. Je kan het masker voor €0,59 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op de schone en droge huid onder je ogen aan en druk aan voor goed contact met de huid. Laat het masker 15 à 20 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer het resterende serum in de huid.

Werkt het masker?

Het oogmasker is transparant, maar heeft ook een kanten patroon. Het oogmasker heeft geen specifieke of opvallende geur.

Het oogmasker bestaat uit 2 delen. Het oogmasker voelt glibberig aan, maar glijdt niet van het gezicht af na het aanbrengen. Er is ook niet te veel serum aanwezig op het oogmasker.

Na gebruik voelen de zones onder mijn ogen zacht en gehydrateerd aan.

Ik ben best wel tevreden over dit masker. Ik zou dit oogmasker nog eens gebruiken.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Hydrogel Under Eye Mask van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s