Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand augustus. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Classic Care Shampoo van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Classic Care Shampoo van Nivea op. Vaak koop ik deze shampoo en een bijbehorende conditioner in bulk aan op bol.com. Ik kies dan voor een verpakking van 6 flacons shampoo en een verpakking van 6 flacons conditioners. De conditioners die ik afgelopen tijd gebruikte waren reeds op. Deze kocht ik voorlopig nog niet aan. Ik gebruikte afgelopen maand dus enkel nog een shampoo van Nivea op. Over het algemeen ben ik fan van de shampoos en conditioners van Nivea, en vooral van de lichtblauwe care-lijn. De Classic Care Shampoo behoort ook tot dit assortiment en is de klassieke versie uit deze lijn. Deze shampoo zou perfect zijn voor vele haartypes die verzorging nodig hebben. Je kan deze shampoo hier op bol.com vinden.

  • Fresh Blends Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een Fresh Blends Douchegel van Nivea op. Deze douchegels zijn vrij nieuw in het assortiment van Nivea. Mijn review over deze douchegels kan je hier lezen. Ik gebruikte deze maand de groene douchegel op. Deze douchegel ruikt naar watermeloen en munt en is verrijkt met kokosmelk. Je kan deze douchegel voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

  • 123 Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook een tube tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een frisse muntsmaak en geeft je mond een fris gevoel. Ik ben zeker wel fan van deze tandpasta. Deze tandpasta kan je hier via bol.com vinden.

  • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en deze maand heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgende:

  1. Hydrogel Under Eye Mask van Action: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €0,59 in de winkels van Action vinden.
  2. Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan het Masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 in de winkels Action vinden.
  3. Moisturising Seaweed Face Sheet Mask van the Mask Dr.: Je kan de review van dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €0,99 in de winkels van Action vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s