Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog is een scrubmasker dat je huid zou exfoliëren en diep zou reinigen. Het masker is verrijkt met alfahodroxyzuren, die een peeling effect geven. Het scrubmasker zou de dode huidcellen helpen verwijderen. Het masker zou het vochtgehalte op peil houden. Dit zou zorgen voor een gezonde, zachte en gehydrateerde huid. Je kan dit Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 bij Action vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht. Laat hierbij de huid rondom de ogen en de mond vrij. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker met lauwwarm water.

Werkt het masker?

Het Luxury Lotus Litchi Scrub Masker is transparant en gelachtig qua textuur. In het masker zijn scrubkorrels aanwezig. Deze scrubkorrels zijn niet erg klein maar ook niet groot. De hoeveelheid korrels in het masker is gemiddeld. De korrels hebben een witte of bordeaux kleur. Het masker heeft een zoete geur. Het masker ruikt naar lychee, of wat ik er me van kan voorstellen. Het masker ruikt zeker niet chemisch.

Het aanbrengen van het masker gaat heel makkelijk, doordat er niet te veel korrels aanwezig zijn in het masker. Het verwijderen van het masker gaat heel makkelijk met lopend water of een washandje.

Mijn huid voelt na gebruik proper, zacht en gehydrateerd aan. Mee-eters en puistjes zijn niet verdwenen na één keer gebruiken, wat logisch is. Hiervoor moet je het masker niet kopen.

Buiten het niet verwijderen van puistjes, heeft het masker wel algemeen een goed effect op mijn huid. Daarnaast is het ook een aangenaam masker met een aangename geur.

Je kan dit Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog voor €0,99 bij Action vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

9 gedachten over “Luxury Lotus Litchi Scrub Masker van DR Van Der Hoog | Review

  1. Klinkt als een goed masker.

    Waar ik echter wel benieuwd naar ben, van welk materiaal zijn de scrubkorrels?
    Zijn deze natuurlijk? Of zijn het microbeads? Die laatste zijn namelijk schadelijk voor het milieu 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s