Moisturising Seaweed Face Sheet Mask van the Mask Dr. (Action) | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Moisturising Seaweed Face Sheet Mask van the Mask Dr.. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Moisturising Seaweed Face Sheet Mask van the Mask Dr. is een sheet masker dat je huis een directe glans zou geven. Het masker zou een vochtinbrengende en hydraterende werking hebben. Het masker is verrijkt met zeewier, wat zou zorgen voor optimale voedingsstoffen en een goede verzorging van de huid. Het masker zou de huid een fris gevoel geven. Je kan dit masker voor €0,99 in de winkels van Action vinden.

Hoe te gebruiken?

Was en droog je gezicht. Ontvouw het masker en breng het masker aan op het gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Verwijder het masker en spoel het serum niet af. Masseer het resterend serum in de huid.

Werkt het masker?

Het Moisturising Seaweed Face Sheet Mask heeft een witte kleur, maar wordt transparanter bij het aanbrengen. In eerste instantie ruikt het masker fris. Toch is er een chemische geur aanwezig.

Qua pasvorm heeft het masker een groot deel voor het voorhoofd. Ook zijn de oogopeningen en de mondopening vrij klein. Verder heeft het masker een normale pasvorm.

Het masker voelt fris aan wanneer het aangebracht is. Dit komt omdat er voldoende serum aanwezig is. De serum lekt amper tot niet. Het masker glijdt ook niet af vanwege de serum.

Ook nadien voelt mijn huid fris aan. Daarnaast ziet mijn gezicht er gezond en glanzend uit. Mijn huid voelt zacht aan.

Ik zou het masker zeker nog eens kopen. Het masker heeft een goed effect op mijn huid en kost niet veel. Jammer dat het masker een lichte chemische geur heeft en niet overal op mijn gezicht past.

Je kan dit masker voor €0,99 in de winkels van Action vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Moisturising Seaweed Face Sheet Mask van the Mask Dr. (Action) | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s