Fresh Blends Douchegels van Nivea | Review

Onder de douche wissel ik graag af in douchegels die ik gebruik. Graag gebruik ik douchegels die mijn huid goed verzorgen en lekkere geur hebben. Liefst van al gebruik ik een douchegel met een fruitige geur. Onlangs bracht Nivea 3 nieuwe douchegels uit. Deze douchegels zijn de Fresh Blends en ruiken naar abrikoos, framboos en watermeloen. Deze nieuwe douchegels maakte me nieuwsgierig. Daarom testte ik de Fresh Blends Douchegels van Nivea uit. Ben je ook benieuwd? Lees dan zeker even mee.

De Fresh Blends douchegels van Nivea zijn veganistische douchegels. De douchegels bevatten voor 90% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, fruitextracten en plantaardige melk. Deze douchegels zijn dus voor 90% biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de flesjes (uitgezonderd de dop) gemaakt uit gerecycleerd plastic.

Fresh Blends Douchegels van Nivea

Je kan de Fresh Blends douchegels van Nivea in de volgende 3 geuren verkrijgen:

  • Framboos, Blauwe bes en Amandelmelk: Met deze douchegel bekom je een mooie, gehydrateerde huid. Je kan deze douchegel voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
  • Abrikoos, Mango en Rijstmelk: Met deze douchegel bekom je een zachte en soepele huid. Je kan deze douchegel voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
  • Watermeloen, Munt en Kokosmelk: Met deze douchegel bekom je een frissen gezond ogende huid. Je kan deze douchegel voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Fresh Blends Douchegels van Nivea

Werken deze douchegels?

De douchegels hebben een heerlijke felle geur. Ze ruiken effectief naar de fruitsoorten die op de verpakking staan en ruiken zeker niet chemisch. De melksoorten ruik je niet tot nauwelijks.

De douchegels schuimen lichtjes bij gebruik. Je hoeft niet veel douchegel te gebruiken om het over je hele lichaam aan te brengen. De douchegels zijn ook niet super vloeibaar maar het is ook geen echte gel. De douchegel glijdt niet van je handen af, maar komt ook niet als een gel uit de tube.

Na gebruik van de douchegels voel ik me zeker proper. Ook blijft de geur nadien lichtjes hangen. Mijn favoriete geur is de douchegel met Framboos, Blauwe Bes en Amandelmelk.

Ik ben tevreden over deze douchegels. Toch zijn deze douchegels net iets prijziger. Hierdoor zou ik ze wel nog eens kopen maar niet elke keer wanneer een flacon leeg is.

Je kan deze Fresh Blends douchegels van Nivea voor €4,19 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

 

Advertentie

7 gedachten over “Fresh Blends Douchegels van Nivea | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s