Q10 Revitalizing Gezichtsmasker van Kruidvat | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Q10 Revitalizing Gezichtsmasker van Kruidvat. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Q10 Revitalizing Gezichtsmasker van Kruidvat zou de huid verzachten en zou de diepte van rimpels verminderen bij regelmatig gebruik. Q10 en het Cell-Beauty-Complex activeren de huidcellen en zouden je huid een mooie, egale teint geven. De toegevoegde lipiden uit avocado-olie, soja-olie en sheabutter zouden je huid beschermen en zouden voor een glad en zacht gevoel zorgen. Je kan dit masker voor €0,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid met water en/of reinigingsproducten. Breng vervolgens een dunne laag van het masker gelijkmatig aan op het gezicht. Vermijd hierbij de gevoelige huid rond de ogen en de mand. Verwijder na 10 à 15 minuten het overtollig product met een tissue of masseer het product in de huid. Voor een optimaal resultaat 1 à 2 keer per week gebruiken.

Werkt het masker?

Het Q10 Revitalizing Gezichtsmasker van Kruidvat heeft een licht groene kleur. Het masker heeft een zoete, bloemige geur.

In de verpakking is voldoende masker aanwezig om heel het gezicht te bedekken. Het masker is makkelijk aan te brengen, net zoals het Hydrating gezichtsmasker van Kruidvat. Ook is het masker makkelijk te verwijderen met een washandje.

Het masker verzacht mijn huid zeker en geeft mijn huid ook een mooie, egale teint. Ook voelt mijn huid zeker glad aan. De rimpels die ik reeds heb, voor zover ik rimpels heb, zijn niet minder diep.

Voor een mooie, zachte en gladde huid kan ik het masker zeker aanraden. Voor het verminderen van rimpels helaas niet.

Je kan dit masker voor €0,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Q10 Revitalizing Gezichtsmasker van Kruidvat | Review

    1. Misschien geeft het wel een positief effect na langere tijd als je het vaker gebruikt. Logischerwijs bij het gebruik van een masker zie je dat effect niet altijd!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s