Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea | Review

De laatste reinigingsscrub die ik gebruikte is al een tijdje op. Hoog tijd om dus een nieuwe reinigingsscrub voor het gezicht te kopen. Omdat ik graag nieuwe producten uittest om te weten te komen wat er nu het best bij mijn huid past, kocht ik een tijdje geleden de Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea. Ik testte deze reinigingsscurb van Nivea uit. Ben jij ook benieuwd? Lees dan zeker even mee.

De dagelijkse reinigingsscrub van Nivea is een gezichtsscrub uit de Essentials-lijn. Deze reinigingsscrub is bestemd voor de onzuivere of vette huid. De anti-bacteriële formule van deze gezichtsscrub is verrijkt met Magnolia Extract en Melkzuur en zou de huid doeltreffend en zacht reinigen. De scrub zou diep reinigen en zou de verstopte poriën helpen openen. Ook scrubt deze reinigingsscrub je huid zacht en zou het zorgen voor een egale en gladde huid. Daarnaast zou de reinigingsscrub de puistje en mee-eters helpen voorkomen. Je kan de Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea voor €7,59 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng de reinigingsscrub dagelijks aan op een vochtig gezicht, hals en décolleté en masseer in. Vermijd hierbij de zone rond de ogen. Spoel het af met lauw-warm water.

Werkt deze reinigingsscrub?

De Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea heeft geen opvallende geur. De reinigingsscrub heeft een zeepachtige geur.

De reinigingsscrub heeft een blauwe kleur maar is ook transparant. In de reinigingsscrub is zijn verschillende scrubkorrels van verschillende groottes aanwezig. Er zijn grote blauwe korrels aanwezig, maar er zijn ook kleine stevigere korrels aanwezig die je minder goed ziet.

Met deze scrub heb ik het gevoel dat ik mijn gezicht grondig was en dat mijn gezicht ook proper is. Ook heb ik wel het gevoel dat mijn poriën er goed door gereinigd worden. Toch kan ik op sommige momenten nog een grondigere en diepere reiniging van mijn poriën gebruik. De gezichtsscrub heeft op dagelijkse basis een goed effect op mijn huid.

Voor dagelijks gebruik vind ik deze Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub een goede reiniging voor mijn huid. Wanneer mijn huid nood heeft aan een diepere reiniging, is deze scrub net niet voldoende.

Je kan de Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea voor €7,59 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

6 gedachten over “Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea | Review

  1. Klinkt op zich wel als een fijn product, maar scrubben is vaak een ramp met mijn extreem gevoelige huid. Tegenwoordig ben ik meer van het exfoliëren met fruitzuren die dode huidcellen losmaken, zodat deze gemakkelijk van je gezicht afkomen. Maar ieder natuurlijk zijn ding! 🙂

    Geliked door 1 persoon

    1. Die ervaring heb ik ook. Ik grijp ook snel naar Nivea omdat ik de producten vaak goed of zelfs de beste vind. Bij deodorant grijp ik toch nog liever naar Dove. Bij shampoo’s en conditioners blijf ik trouw aan Nivea. Verder gaan de merken gelijk op.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie