Hydrating Gezichtsmasker van Kruidvat | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydrating gezichtsmasker van Kruidvat. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydrating gezichtsmasker van Kruidvat zou de huid na aanbrengen een hydratatieboost geven die tot wel 24 uur lang aanhoudt en zou verrijkt zijn met aloë vera en komkommer. Fijne lijntjes zouden zichtbaar verminderen bij regelmatig gebruik. De huid zou meteen ontspannen aanvoelen. Het masker is verrijkt met hyaluronzuur en aloë vera, wat de huid zou hydrateren. Daarnaast is het ook verrijkt met sheabutter en amandelolie, wat de huid zou verzorgen. De verpakking van dit masker bestaat uit twee delen. Je kan dus twee keer dit masker gebruiken. Dit Hydrating gezichtsmasker kan je voor €0,99 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.

Hoe te gebruiken?

Reinig je huid met water en/of reinigingsproducten. Kruidvat raadt aan om je huid te reinigen met reinigingsproducten van Kruivat zelf. Breng vervolgens een dunne laag van het masker gelijkmatig aan op het gezicht. Vermijd hierbij de gevoelige huid rond de ogen en de mand. Verwijder na 10 à 15 minuten het overtollig product met een tissue of masseer het product in de huid. Voor een optimaal resultaat 1 à 2 keer per week gebruiken.

Werkt het masker?

Het Hydrating gezichtsmasker van Kruidvat is een crèmemasker met een witte kleur. Het masker heeft een frisse zeepachtige geur. De geur heeft een licht toets van aloë vera en komkommer. Het masker voelt vrij vettig aan qua textuur.

In één deel van de verpakking zit voldoende masker in om heel het gezicht te bedekken met een gelijkmatige dunnen laag. Er zit zeker niet te weinig in de verpakking maar ook niet te veel.

Na 15 minuten is een deel van het masker reeds in de huid getrokken. Het masker is zeker niet volledig in de huid getrokken, en moet dus zeker nog van het gezicht gehaald worden.

Nadien voelt mijn huid zacht aan. Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid hydrateert en verzorgt. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid voor een lange tijd gehydrateerd is maar zeker geen 24 uur.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Het masker geeft mijn huid een gehydrateerd en verzorgd gevoel. In de verpakking zitten twee maskers voor €0,99. Prijs/kwaliteit ben ik dus tevreden.

Dit Hydrating gezichtsmasker kan je voor €0,99 vinden in de winkels of hier op de site van Kruidvat.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Hydrating Gezichtsmasker van Kruidvat | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s