Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop is een sheet mask verrijkt met hyaluronzuur, tarwekiemolie en biologische aloë vera. Het masker zou de huid hydrateren en verzorgen. Daarnaast zou het masker de gladder en zachter doen aanvoelen. Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker uit en breng het aan op het gezicht. Verwijder na 15 minuten het masker en masseer het resterende vocht en heilzame stoffen in de huid. Voor het beste resultaat kan je dit masker combineren met andere producten uit de Aloe-lijn.

Werkt het masker?

Het Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop heeft een witte kleur, net zoals de meeste sheet masks. Het masker heeft ook een vrij passende vorm voor mijn gezicht. Het masker past vrij goed op mijn voorhoofd, neus, lip en kin. Wel worden mijn wangen niet helemaal perfect bedekt door het masker, maar er dit is geen groot stuk. De oog- en mondopeningen zijn wel vrij klein.

Het sheet masker heeft een zoete bloemige geur. De geur heeft iets weg van rozen.

In het masker is er voldoende serum aanwezig. Het masker lekt niet en er zit ook geen overschot aan serum in de verpakking.

Na het gebruiken van het masker, voelt mijn huid zacht en glad aan. Ik heb zeker ook wel het gevoel dat het een gehydrateerd en verzorgend effect heeft gehad op mijn huid. Ik heb geen irritaties ondervonden aan dit masker.

Ik ben zeker tevreden over dit masker. Het masker heeft een goede vorm voor mijn gezicht, heeft een lekker geur en heeft een goed effect op mijn huid. Dit masker is net iets duurder dan een sheet mask van Hema of van het huismerk van Kruidvat. Toch zou ik er mijn geld aan geven omdat het masker me bevalt.

Je kan dit masker voor €5 in de winkels of hier op de site van The Body Shop vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Vitamin E Quench Sheet Mask van The Body Shop | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s