Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher | Review

Omdat mijn haar een goede verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele verzorgingsproducten die mijn haar op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher. Ben je benieuwd naar dit haarmasker? Lees dan zeker even mee.

Het Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher is een crèmemasker voor het haar. Het crémemasker kan als haarmasker voor het wassen van het haar gebruikt worden. Daarnaast kan het crèmemasker ook als conditioner gebruikt worden. Het Voedend 2-in-1 crèmemasker is bestemd voor droog haar en is verrijkt met Avocado-olie en fructanen van agave. Het crèmemasker heeft een dubbel doeltreffend effect. Het zou het haar voeden en beschermen tegen uitdrogen. Je kan dit Voedend 2-in-1 crèmemasker voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Yves Rocher vinden.

Hoe te gebruiken?

Wanneer je het Voedend 2-in-1 crèmemasker voor het wassen gebruikt, breng je het aan op droog of vochtig haar. Laat het masker 10 minuten inwerken. Spoel het masker uit.

Wanneer je het Voedend 2-in-1 crèmemasker na het wassen gebruikt, breng je het aan op nat, gewassen haar. Laat het masker 3 minuten inwerken. Spoel het masker uit.

Werkt dit product?

Het Voedend 2-in-1 crèmemasker heeft een witte kleur. Het crèmemasker heeft een zoete zeepachtige geur. Het crèmemasker heeft zachte structuur en de textuur van een normale conditioner.

Ik gebruikte dit masker als conditioner. Het crèmemasker is makkelijk te verdelen over nat haar.

De conditioner/ crèmemasker geeft mijn haar na het wassen een gevoed gevoel. Daarnaast geeft de conditioner mijn haar zeker geen droog gevoel. Ook kon ik mijn haar na het wassen gemakkelijk en goed doorkammen.

De conditioner heeft dus een goed effect op mijn haar. Ik ben zeker tevreden over deze conditioner/crèmemasker. Ik zou minder snel voor deze conditioner kiezen, vanwege de prijs. Als dit Voedend 2-in-1 crèmemasker net iets goedkoper is, zou ik dit zeker nog eens kopen.

Je kan dit Voedend 2-in-1 crèmemasker voor €12,90 in de winkels of hier op de site van Yves Rocher vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Voedend 2-in-1 crèmemasker van Yves Rocher | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s