Cumcumber Peel Off Masker van 7th Heaven | Review

Omdat ik steeds opzoek ben naar het perfecte masker voor mijn huid, test ik regelmatig nieuwe gezichtsmaskers uit. Een tijdje geleden kreeg ik het Cumcumber Peel Off masker van 7th Heaven opgestuurd en ik ben hier zeer benieuwd naar. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Cumcumber Peel Off masker van 7th Heaven is een masker verrijkt met limoen, jasmijn en komkommer. Dit Cumcumber Peel Off masker zou ervoor zorgen dat het vuil voorzichtig van de huid en uit de poriën wordt verwijderd. Het masker zou ook zorgen voor een gladde, zachte en schone huid. Het masker is bedoeld voor de vettige, normale of gecombineerde huid. Je kan het Cumcumber Peel Off masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Di Beauty vinden.

Hoe te gebruiken?

Was en droog je gezicht. Breng een dikke laag van het masker aan op de huid. Laat het masker inwerken tot het droog is. Zo verkrijg je het beste effect. Verwijder het masker door af te pellen.

Werkt het masker?

Het Cumcumber Peel Off masker van 7th Heaven is groen wanneer het uit de verpakking komt en wordt transparant bij het aanbrengen. Het masker ruikt in eerste instantie naar limoen en komkommer, maar bij het aanbrengen ruikt het sterk naar alcohol. Alcohol is vaker aanwezig in peel off masker, zodanig dat het opdroogt.

De verpakking van het masker is vrij stevig, waardoor je het niet makkelijk kan openen.  Doordat het masker vrij stroperiger is, kan het lastig zijn om het masker uit de verpakking te halen. Toch is het masker makkelijk aan te brengen. Er is ook veel masker in de verpakking aanwezig.

Het duurde ongeveer 20 à 25 minuten voordat het masker droog was. Het masker was makkelijk te verwijderen. Het deed geen pijn om dit peel off masker te verwijderen.

Het masker verwijdert oppervlakkig vuil en oppervlakkige dode huidcellen. Ik heb niet het gevoel dat het masker mijn poriën diep reinigt. Wel voelt nadien mijn huid zacht aan.

Door de felle alcoholgeur gaat mijn voorkeur niet uit naar dit peel off masker. Wel ben ik tevreden over de algemene werking van het masker.

Je kan het Cumcumber Peel Off masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Di Beauty vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit masker opgestuurd. In ruil hiervoor deelde ik enkele stories op Instagram. Het schrijven van deze blogpost was geen voorwaarde en doe ik volledig uit eigen mening. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Cumcumber Peel Off Masker van 7th Heaven | Review

  1. Ohhh heerlijk lijkt me dit! Ik ga ‘m denk ik binnenkort halen, want komkommer is ook mega rustgevend voor onder je ogen. Thanks voor de tip!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s