Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand juni. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

 • Classic Care Shampoo & Volume Care Conditioner van Nivea

Wie me al langer volgt, weet dat ik fan ben van de blauwe lijn aan shampoos en conditioners van Nivea. Een tijdje geleden kocht ik enkele bussen shampoo en conditioner aan. Ik kocht 6 bussen van de Classic Care Shampoo en 6 bussen van de Volume Care Conditioner. Ik ben nog steeds fan van deze Care-lijn van Nivea. De shampoos en conditioners verzorgen mijn haar zoals ik het wil. De maand gebruikte ik zowel een shampoo als een conditioner op. Je kan de Classic Care Shampoo voor €3,19 hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan de Volume Care Conditioner hier op bol.com vinden.

 • Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea

Deze maand gebruikt ik ook Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea op. Deze reinigingsscrub heeft een goed effect op mijn huid. Toch heb ik het gevoel dat deze scrub snel op is. Je kan mijn review over deze reinigingsscrub hier lezen. Je kan deze reinigingsscrub voor €7,59 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Essentials Dagelijkse Reinigingsscrub van Nivea

 • Enkele maskertjes:

Ook deze maand gebruikte ik enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 1. Cumcumber Peel Off masker van 7th Heaven: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het Cumcumber Peel Off masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Di Beauty vinden.
 2. Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay Mask van Freeman: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 3. Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask met Pearl Extract van Action: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.
 4. Coconut Cream Mask van 7th Heaven: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het Coconut Cream Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.
 5. Neon Vibes Ghosted Clean Pores Peel Off Mask van Freeman: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.
 6. Softening & Hydrating Face Sheet Mask met Avocado Extract van Action: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.
 7. Argan Oil Mud Mask van 7th Heaven: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het Argan Oil Mud Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.
 8. Neon Vibes Get Lit Illuminating Peel Off Mask van Freeman: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de sites bol.com of hema.be. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s