Softening & Hydrating Face Sheet Mask met Avocado Extract van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Softening & Hydrating Face Sheet Mask met Avocado Extract van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Softening & Hydrating Face Sheet Mask met Avocado Extract van Action is er één van het merk Maxbrands. Het masker is verrijkt met avocado-extract, papaja-extract, mango-extract, komkommerextract en vitamine E. Het masker zou een verhelderend effect op de huid hebben. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht zoals je dat gewend bent en dep de huid droog. Gebruik je vingertoppen om het serum gelijkmatig over het masker te verspreiden voor dat je de verpakking opent. Open de verpakking, haal het masker eruit en vouw het open. Plaats het masker op je gezicht en wrijf het glad over je hele gezicht, maar laat je ogen, mond en neus vrij. Laat het masker 15 à 20 minuten inwerken. Verwijder het masker en gooi het weg. Masseer het achtergebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask heeft een frisse geur dat niet hard opvalt. Het is een avocado-achtige geur. Het sheet masker heeft een witte kleur.

Het masker heeft een vrij correcte pasvorm. Het masker past vrij goed op mijn gezicht.

In het masker is er wel wat serum aanwezig. Toch lekt het serum niet uit het masker. Het serum geeft een verfrissend gevoel wanneer je het masker op hebt.

Na gebruik voelt mijn huid verfrist aan. Ook voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan.

Het masker doet dus wat het beloofd. Daarom kan ik dit masker zeker aanraden.

Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

6 gedachten over “Softening & Hydrating Face Sheet Mask met Avocado Extract van Action | Review

  1. Nou voor deze prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Deze ga ik onthouden als ik weer een keertje naar de Action ga. Ik kom daar heel af en toe. Het liefst op een doordeweekse dag als het niet zo druk is.

    Geliked door 1 persoon

    1. Je moet er natuurlijk de tijd voor vinden. De meeste maskers moet je ongeveer 15 minuten ophouden. Je kan dit natuurlijk ook opdoen en een andere activiteit doen wanneer het masker is aangebracht (bvb. een boek lezen).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s