Neon Vibes Ghosted Clean Pores Peel Off Mask van Freeman | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Neon Vibes Ghosted Clean Pores Peel Off Mask van Freeman. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Neon Vibes Ghosted Clean Pores Peel Off Mask van Freeman is een peel off masker verrijkt met vitamine C. Dit peel off masker zou de zichtbaarheid van de poriën verminderen en zou zorgen voor een stralende teint. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng een dunne laag aan op een schoon, droog gezicht. Vermijd hierbij het gebied rond de ogen, wenkbrauwen, haargrens en lippen. Laat 10 à 15 minuten inwerken of totdat het is opgedroogd. Verwijder het masker voorzichtig vanaf de buitenste randen. Afspoelen met warm water.

Werkt het masker?

Het masker heeft een neon-oranje kleur. Het masker heeft een licht zoete geur, maar ruikt daarnaast ook naar alcohol, wat typisch is aan peel off maskers.

Het masker is vrij stroperig qua textuur. Hierdoor is het misschien lastiger aan te brengen dan een cream masker. Toch brengt het masker makkelijk aan. In de verpakking zit voldoende masker.

Het masker voelt fris aan bij het aanbrengen en wanneer het op de huid is aangebracht. Na een tijdje begint het masker lichtjes te trekken. Het masker droogt niet in 15 minuten. Je moet het er langer op laten. Het masker is makkelijk te verwijderen. Het geeft geen pijnlijk of trekkerig gevoel bij het verwijderen.

Na gebruik heb ik het gevoel dat mijn diepe poriën verkleind zijn. Hierdoor lijken er minder grove of diepe poriën aanwezig te zijn. Het masker heeft dus werkelijk effect op mijn huid. Mijn poriën worden niet diep gereinigd. Dit kan je dus niet verwachten bij dit masker, hoewel de benaming dit eerst wel dit vermoeden.

Dit masker kan ik dus zeker aanraden als je jouw poriën minder zichtbaar wilt.

Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Neon Vibes Ghosted Clean Pores Peel Off Mask van Freeman | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s