Coconut Cream Mask van 7th Heaven | Review

Omdat ik steeds opzoek ben naar het perfecte masker voor mijn huid, test ik regelmatig nieuwe gezichtsmaskers uit. Een tijdje geleden kreeg ik het Coconut Cream Mask van 7th Heaven opgestuurd en ik ben hier zeer benieuwd naar. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Coconut Cream Mask van 7th Heaven is een masker verrijkt met cacaoboter, sheaboter en geperste kokosnoot. Het masker zou de huid voeden en hydrateren. Daarnaast zou het je huid een fris gevoel en een gezonde glow geven. Je kan het Coconut Cream Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig en droog je gezicht. Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht. Ontspan en laat het masker inwerken (het masker wordt niet droog). Spoel het masker af en dep de huid droog.

Werkt het masker?

Het Coconut Cream Mask van 7th Heaven heeft een lichte kokosgeur. Deze geur is heel subtiel. Het masker heeft een witte kleur.

Het masker is heel dik van textuur maar voelt niet zwaar aan op de huid. Het masker brengt heel gemakkelijk aan. In de verpakking is veel masker aanwezig.

Het masker gaf mijn huid een zeer branderig gevoel na een paar minuten. Hierdoor spoelde ik het masker er reeds na 5 minuten af. Of het masker door die 5 minuten hard zijn werk heeft kunnen doen, weet ik niet. Toch voelt mijn huid zacht aan.

Ik kan het masker zeker niet aanraden door het branderig gevoel. Dit is enkel het effect op mijn huid. Door welk ingrediënt ik dit branderig gevoel kreeg, moet ik nog achterhalen.

Je kan het Coconut Cream Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit masker opgestuurd. In ruil hiervoor deelde ik enkele stories op Instagram. Het schrijven van deze blogpost was geen voorwaarde en doe ik volledig uit eigen mening. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

5 gedachten over “Coconut Cream Mask van 7th Heaven | Review

  1. Wat jammer dat het zo’n branderig gevoel gaf! Ik ben over het algemeen best wel te spreken over de maskertjes van 7th Heaven, al vind ik de prijs een beetje aan de hoge kant. Aan de andere kant: een beetje luxe mag best wel wat kosten, toch? 😉

    Geliked door 1 persoon

    1. Ik heb er nog maar 4 getest van 7th Heaven en deze gaf me als enigste een branderig gevoel. Verder wel positieve ervaringen. De masker van 7th Heaven zijn niet de goedkoopste op de markt maar zeker ook niet de duurste. Als je naar Kruidvat of Hema gaat, betaal je gemiddeld 2 euro voor een masker. Hangt af van het merk natuurlijk!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s