Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask met Pearl Extract van Action | Review

Omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft, ging ik een tijdje geleden op zoek naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask met Pearl Extract van Action. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask met Pearl Extract van Action is er één van het merk Maxbrands. Het masker is verrijkt met vitamine E, vitamine B3 en hyaluron. Het masker zou een verhelderend effect hebben en puistjes voorkomen. Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Hoe te gebruiken?

Reinig je gezicht zoals je dat gewend bent en dep de huid droog. Gebruik je vingertoppen om het serum gelijkmatig over het masker te verspreiden voor dat je de verpakking opent. Open de verpakking, haal het masker eruit en vouw het open. Plaats het masker op je gezicht en wrijf het glad over je hele gezicht, maar laat je ogen, mond en neus vrij. Laat het masker 15 à 20 minuten inwerken. Verwijder het masker en gooi het weg. Masseer het achtergebleven serum in je huid.

Werkt het masker?

Het Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask heeft een frisse geur dat niet hard opvalt. Het is eerder een limonade-achtige geur. Het sheet masker heeft een witte kleur.

Het masker heeft een vrij correcte pasvorm. Het masker past vrij goed op mijn gezicht. Het masker bedekt mijn wangen niet helemaal, want ik heb een vrij rond gezicht.

In het masker is er wel wat serum aanwezig. Toch lekt het serum niet uit het masker. Het serum geeft een verfrissend gevoel wanneer je het masker op hebt.

Na gebruik voelt mijn huid verfrist aan. Mijn huid ziet er ook gezond en glanzend uit. Ik denk niet dat het masker heel veel effect heeft gehad op mijn puistjes of de puistjes die nog gaan komen. Toch voelt mijn huid goed aan.

Ik kan het masker aanraden als je opzoek bent naar een verfrissend masker. Ik kan het masker niet aanraden als je puistjes wilt voorkomen aan de hand van een masker. Toch is de pasvorm van het masker goed, heeft het masker een aangename geur en kost het masker niet veel geld.

Je kan het masker voor €0,99 vinden in de winkels van Action.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

4 gedachten over “Brightening & Anti-Acne Face Sheet Mask met Pearl Extract van Action | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s