Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay Mask van Freeman | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay Mask van Freeman. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay Mask van Freeman is een luchtig kleimasker. Dit masker zou de balans van je huid herstellen en olie absorberen. Dit zou zorgen voor een gezonde teint. Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op het gezicht en de hals. Vermijd hierbij contact met de ogen. Laat 10 à 15 minuten inwerken of totdat het masker is opgedroogd. Spoel het masker af met warm water.

Werkt het masker?

Het Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay masker heeft een neon groene kleur. Het masker ruikt naar yoghurt.

Het masker is qua textuur een kleimasker. Je kan het masker makkelijk verdelen over het gezicht. Het masker is niet te stevig, maar is ook niet vloeibaar. Er is voldoende masker aanwezig in de verpakking om één keer te verwijderen.

Onder een warme douche is masker zeer makkelijk te verwijderen.

De oppervlakkige olie en het oppervlakkig vettig gevoel op mijn huid verdwijnt grotendeels, maar droogt de huid niet meteen uit. Mijn huid is niet in balans na één keer te gebruiken. Het masker doet deels dus zeker wat het belooft.

Bij een vettige huid zou ik het masker nog eens gebruiken.

Je kan dit masker voor €1,99 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Neon Vibes No Stress Oil Absorbing Clay Mask van Freeman | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s