Argan Oil Mud Mask van 7th Heaven | Review

Omdat ik steeds opzoek ben naar het perfecte masker voor mijn huid, test ik regelmatig nieuwe gezichtsmaskers uit. Een tijdje geleden kreeg ik het Argan Oil Mud Mask van 7th Heaven opgestuurd en ik ben hier zeer benieuwd naar. Ben je ook benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Argan Oil Mud Mask van 7th Heaven is een masker verrijkt met acai-bessen, rozenbottel en arganolie. Daarnaast zouden er ook 4 verschillende soorten klei aan het masker toegevoegd zijn. Het masker zou de huid diep voeden. Daarnaast zou het je huid schoon maken en balanceren. Je kan het Argan Oil Mud Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Hoe te gebruiken?

Reinig en droog je gezicht. Breng het masker gelijkmatig aan op je gezicht. Ontspan en laat het masker 15 minuten inwerken of tot het droog is. Spoel het masker af en dep de huid droog.

Werkt het masker?

Het Argan Oil Mud Mask heeft een lichtroze-oranje kleur. Het masker heeft de zoete geur van bessen.

Het masker brengt heel gemakkelijk aan. Qua textuur is het heel luchtige, maar toch ook een kleiachtig masker. Meteen na aanbrengen geeft het masker een fris gevoel. Het masker droogt geleidelijk aan op en geeft na een tijdje een trekkerig gevoel. Het masker is niet droog na 15 minuten. Het masker is makkelijk te verwijderen voor een kleimasker.

Ik heb het gevoel dat het masker mijn huid wel diep voedt en balanceert. Hiervoor kan ik het masker zeker aanraden. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid vrij schoon is na gebruik van het masker.

Ik kan het masker over het algemeen zeker aanraden.

Je kan het Argan Oil Mud Mask voor €1,99 in de winkels van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Ik kreeg dit masker opgestuurd. In ruil hiervoor deelde ik enkele stories op Instagram. Het schrijven van deze blogpost was geen voorwaarde en doe ik volledig uit eigen mening. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

3 gedachten over “Argan Oil Mud Mask van 7th Heaven | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s